Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mitől függ a sperma mennyisége?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mitől függ a sperma mennyisége?

Figyelt kérdés

18 éves srác vagyok, a haverom is annyi, akire a kérdésem irányul. Ma ketten egy szexi csajszival voltunk együtt, én kb 20 percig bírtam vele, a haverom pedig olyan 40 percig, viszont a haverom nagyon rakta neki, mintha már-már izomból, ösztönből csinálná vele.

A lényeg hogy nekem kb annyi szokott kijönni, ami átlag kijön: pár csepp, ha nem több, de ez a gumiban ugye elkenődik, mikor kiveszed.

A haveromnak viszont amikor elment, szabályosan megremegett a csajsziban, és amikor kihúzta hogy kidobja a gumit, a gumi kb félig televolt. Olyan erős illata volt neki, hogy még a kukából is kiérződött egy idő után.

Amikor megkérdeztem tőle, azt mondta hogy 1 napja verte ki magának utoljára, szóval nem hiszem hogy felhalmozódott volna neki ennyi 1 nap alatt

Ennek mihez van köze? A haveromnak amúgy erős az arcszőrzete, kb ilyesmi körszakálla van

[link]

Nekem viszont alig nő szőr az arcomon..

2018. júl. 4. 20:52
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Csajként nem vagyok szakértője a témának, de azt tapasztalom, hogy a pasim mindig sok ondót enged magából, de ennek a "soknak" a mennyisége is változik.

Ő tovább bírja, mint egy átlagférfi, másfél órát átlagban. (A te 20 perced egyébként teljesen normális.)

A mennyiség szerintem az élvezet mértékétől is függhet, de ebben nem vagyok biztos. Ha sokáig nagyobb extázisban van, akkor általában több jön neki. Illetve azt vettem még észre, hogy ha a prosztatáját izgatom, akkor is bővebben spriccel.

Totál bullshit, hogy sperma a húgyhólyagban termelődik. :) A spermákat a herék termelik, az ondót pedig a prosztata. Ha nem hiszed, nézz utána wikipédián. :)

29/N

2018. júl. 4. 23:13
 12/15 anonim ***** válasza:
0%

Ne mond már kedves utolsó ez hülyeség!

Az ondo a húgyhólyagba a here meg arra van hogy melegen tartsa a lankadt péniszt!

Ilyet...!

2018. júl. 4. 23:21
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

11-es vagyok...

Jah, valszeg, akkor a csajoknak is azért van húgyhólyagjuk, hogy termelődjön benne a sperma. Csak mi nyilván kipisiljük. A "verejtékmirigyeinken" keresztül. :D Nyilván.

Mekkora nagy bunkó vagy amúgy, hogy egy tapasztalatlan fiatalt direkt félrevezetsz. Az ilyen nem vicces.

2018. júl. 4. 23:34
 14/15 anonim ***** válasza:
Ne etessétek a trollt. :D
2018. júl. 5. 00:03
 15/15 anonim ***** válasza:

Már leírták előttem a lehetséges okokat, ezek közül az aktus hosszát emelném ki. Az írásodból kiderült, a barátod dupla annyi ideig, 40 percig szeretkezett. Azért ennek is köze lehetett hozzá, azért 40 perc alatt rendesen fel lehet izgulni.

Viszont, ha javasolhatom, ne légy másodhegedűs, nem kell oda a haver, legyen csak a Tiéd.

2018. júl. 5. 13:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!