Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik még rajtam kívül olyan lány akinek előre kiáll a csiklója a punciból? Szerintem gusztustalan és ismerkedni sem merek emiatt.21L
Figyelt kérdés
2018. júl. 4. 19:33
11/18 anonim válasza:
Pont ma nézegettem képeket csiklóról. Egy másik kérdező leírta, hogy azért szakított egy csajjal, mert olyan volt a csiklója mint egy minipénisz. El nem tudtam képzelni miről beszél, szóval gugli. Hát..meglepődtem, sok mindent láttam már, de ilyet még nem. Nekem nem tetszik.
12/18 anonim válasza:
Tök fura dolgok miatt képesek emberek szakítani…
13/18 anonim válasza:
14/18 anonim válasza:
A sok perverz fiú imádni fogja. Csak a prüdektől kellene tartanod.
15/18 anonim válasza:
Én is gátlasos vagyok miatta! Legtöbb fiút nem érdekli szerintem milyen amúgy
16/18 anonim válasza:
Nekem speciel nem tetszik de nagyon sok embernek biztos tetszene úgyhogy ne legyél gátlásos emiatt
17/18 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszik az átlagnál nagyobb vagy hosszabb csikló
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!