Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A 17 cm-es szerszám kicsi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A 17 cm-es szerszám kicsi vagy nagy?

Figyelt kérdés
Baratomnak 17 cm-es futyije van de erzem hogy meg melyebben akarom erezni magamban. Nekem nem eleg ekkora hosszúság? Kicsi a mérete? Vagy en vagyok tul tag?
2018. júl. 4. 19:25
 1/9 anonim ***** válasza:
75%
befejezitek a farokméretes kérdéseket, vagy lesz még pár?
2018. júl. 4. 19:28
 2/9 anonim ***** válasza:
63%
Átlagos. a tágság nem a hosszúságtól függ. Ha tágabb is vagy, akkor a vastagság számít. Egy pózban sem tudsz elmenni?
2018. júl. 4. 19:31
 3/9 anonim ***** válasza:
76%
Levadultak a kukihosszos gyerekek...
2018. júl. 4. 19:32
 4/9 anonim ***** válasza:
76%
GyerekEK? Szerintem csak 1 van... meg lehet figyelni, pont 15 perc van a farokmérős kérdések között...
2018. júl. 4. 19:34
 5/9 anonim ***** válasza:
65%

Jó lenne, ha a kedves ifjúság megfelelően és hasznosan töltené el a szabadidejét a nyári szünetben, ugyanis elég ciki, hogy minden második kérdés a pénisz méreteitekkel kapcsolatos !

Szálljatok magatokba !

És kérés nélkül, minden egyéb nélkül, ne küldözgessetek teljesen ismeretleneknek fotót a farkatokról, mert nem biztos, hogy azért mert válaszolok valamire, látni akarom a nemiszerveteket ! Ez több mint szemtelenség !

Ráaldásul, jelzem nem csak nők válaszolnak a szexualitás témakörű kérdésekre, úgyhogy az meg igencsak gáz tud lenni, ha egy pasinak elküldöd a kis péniszed, mint például nekem, tegnap este is és ma is, két teljesen ismeretlen srác !

Úgyhogy tessék szépen nem szobanövényesdit játszani ! Irány ki !

Mert ez jóra nem vezet !

2018. júl. 4. 19:48
 6/9 A kérdező kommentje:
Lany vagyok :D nem allt szándékomban senkinek képet kuldeni
2018. júl. 4. 21:49
 7/9 he84 ***** válasza:
0%
Hát a 17 cm-es már kicsit az átlagos felett van. Vagyis inkább nagy. A kicsi az a 12 cm és az alatt kezdődik. De azok is lehetnek jók a maguk módján.
2018. júl. 4. 22:30
 8/9 anonim ***** válasza:
van akinek átlag van akinek nagy. neked kéne eldönteni. de iuként nem kéne itt kamuzni.
2019. jan. 11. 22:31
 9/9 Nagy_Manitu ***** válasza:

17---

Az nemrossz.....

HA megmélyebben szeretnéd,javaslom az afro népcsoportot, ott elég mély lesz elhiheted....

2019. jan. 12. 19:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!