Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ebből feltehetően szex lesz?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ebből feltehetően szex lesz?

Figyelt kérdés

Igen bevallom 30 múltam és még szűz vagyok, de nagyon nagyon vágyok már egy intim együttlétre.

Tegnap előtt volt egy jól sikerült randim internetről.

A lány 26 éves és szerintem tök szép és a teste tök jó, Picit duci olyan 168 cm-hez olyan 70 kg körüli.

Nagyon szép mellei vannak, egyszerűen le se tudtam venni a szemem róla...

Első találkozón nyakamba borult, milyen cuki vagyok, ölelt, már bújt is, csók nem volt, de szájra puszik igen..

Végiggondoltam, hogy ha első randin ilyen jó volt a találkozás, ennyi testi kontakt volt, akkor nagy eséllyel lesz ebből szex is... és elveszítem a szüzességem egy ilyen szép mellű jó alakú nővel...teljesen fel vagyok izgulva a tudattól....

2018. júl. 4. 16:20
 1/7 anonim ***** válasza:
53%
en mar elore latok egy 30 masodperces menetet.
2018. júl. 4. 16:36
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Én meg előre látom hogy elfogod ijeszteni a lányt a szexmániáddal...

Volt egy szűz pasi akivel találkozgattam, ő is vénszűz volt már. Először cukinak tartottam, de aztán valamilyen rossz tulajdonsága miatt már nem annyira tetszett és megmondtam neki hogy bocsi, nem szeretnék tőled semmi komolyat. Erre tök szánalmasan elkezdett nekem könyörögni, hogy legalább egy éjszakára vállaljam be, hadd veszítse már el a szüzességét, akár fizetne is érte....

Mondanom sem kell, azóta messziről elkerülöm az ilyen degeneráltakat.

2018. júl. 4. 16:48
 3/7 anonim ***** válasza:
Nem biztos. Voltam így már netes csajjal, hogy tök jól elvoltunk sőt még csók is volt, aztán semmi nem lett belőle.
2018. júl. 4. 17:45
 4/7 anonim ***** válasza:
Ez csak rajtatok múlik. Ha megvan a kémia, akkor úgyis lesz valami. De ha csak azért akarsz vele lenni, hogy elveszítsd, akkor jó lenne, ha ezt közölnéd vele, mert így tisztességes.
2018. júl. 4. 17:52
 5/7 A kérdező kommentje:
A ló... fogom közölni, sajnos egy szűz pasinak inkorrektnek kell lenni már ilyen értelemben hogy végre nőhöz jusson, aki nem fizetős nő...
2018. júl. 4. 18:33
 6/7 anonim ***** válasza:

2-es vagyok.

Akkor bizony pofára fogsz esni, ahogy az a pasi is pofára esett akivel én kezdtem ki. Ahogy mondtam, nem kezdenék már ki ilyen degeneráltakkal mint a fajtád. És remélem a többi nőnek is lesz esze.

2018. júl. 4. 18:35
 7/7 anonim ***** válasza:
Lehet... majd meglátod!
2018. júl. 4. 20:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!