Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Olyan a farkam, mint egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Olyan a farkam, mint egy ceruza, mit tegyek?

Figyelt kérdés

13 cm hosszú, és 2-2,5 cm széles. Tudom, hogy ott van a nyalás is, de az aktus az igazi, ezt pedig ilyen vékony szarral nem tudom véghez vinni.

F\20

2018. júl. 4. 14:35
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Köszönöm 67%-os!

Nem akarok és nem fogok képet küldeni senkinek se, semmilyen formában. Neked sem 71%-os hiába vagy lány. Többször megmértem, több mérőeszközzel is, sose volt 2,5 cm-nél több. Aki nem hiszi, hát akkor nem hiszi el. Egy ócska fotón meg úgysem látszódna, hogy mennyi az annyi.

2018. júl. 4. 15:32
 12/18 anonim ***** válasza:

Keress rá:

pegym

oldal lefordítása

penis gyakorlatok,bővítés,jelqing

ne a reklámokat nézd nem kell költened rá

ha elszánt vagy meg tudod növelni

nem az ismétlésszám számít hanem hogy csinálod vagy nem,olcsó péniszpumpa kisméretű adapter gyűrűvel segíthet de a jelqing az igazi a két kezeddel

2018. júl. 4. 15:48
 13/18 anonim ***** válasza:
41%
nekem olyan mint a gyulai lecsókolbász
2018. júl. 4. 16:32
 14/18 anonim ***** válasza:
66%
Elhiszem hogy vékony, de hogy olyan mint egy ceruza azt nem. Szerintem ilyen nem létezik.
2018. júl. 4. 17:49
 15/18 anonim ***** válasza:
66%
Hegyezd ki.
2018. júl. 4. 18:39
 16/18 anonim ***** válasza:
Elsőre kamunak gondoltam, mert nekem 3.5-3.7 körül van a vastagsága és ez is irgalmatlan vékony (természetesen sosem tudtam nőt kielégíteni), de hogy ilyen őszintén bizonygatod... Hát ne haragudj, de sosem lesz részed normális szexuális élményben, ahol a nőt is ki tudod elégíteni. A kerületét nem tudod véletlenül? Az lenne aztán csak a sokkoló számérték. Nekem 11.5 cm és halkan megsúgom, hogy az éppen ideális 13 cm-től kezdődik. Privátban megírhatod, ha szégyelled, de képcserében is benne vagyok, ha akarod.
2018. júl. 4. 23:24
 17/18 anonim ***** válasza:
Kerületet kellene lemérni mérőszalaggal, mert ez a 2,5 cm vastagság hihetetlenül hangzik.
2018. júl. 5. 10:01
 18/18 anonim ***** válasza:
Hát a farok nem egy esztergált rúd kb.8asnak kellene lennie,a 10es is már közel 3,5 csak hajtsatok körbe egy ruhacentit és mérjetek rá.Ne adjátok fel csináljatok fejő gyakorlatokat.Sajnos a modern világban a természeti népek bölcsessége,tudása valahogy mintha elfelejtődött volna.Bármilyen farokból ki lehet hozni szuper dolgokat úgy ahogy egy 25-48ccm es motort is fel lehet tuningolni nem csak a nagyokat.
2018. júl. 5. 16:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!