Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Olyan a farkam, mint egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Olyan a farkam, mint egy ceruza, mit tegyek?

Figyelt kérdés

13 cm hosszú, és 2-2,5 cm széles. Tudom, hogy ott van a nyalás is, de az aktus az igazi, ezt pedig ilyen vékony szarral nem tudom véghez vinni.

F\20

2018. júl. 4. 14:35
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
36%

Hatolj belém.

Szűk vagyok és rövid

2018. júl. 4. 14:38
 2/18 anonim ***** válasza:
68%
Biztos, hogy jól mérted a vastagságát? Küldesz képet?
2018. júl. 4. 14:38
 3/18 A kérdező kommentje:
Képet nem küldenék, szégyenlem nagyon.
2018. júl. 4. 14:45
 4/18 anonim ***** válasza:
47%
A homiknál biztos sztár lennél, de már látom, rád is írtak.
2018. júl. 4. 14:51
 5/18 anonim ***** válasza:
43%
Ha kuldsz kepet elhiszem, ha nem akkor kamu! 21L
2018. júl. 4. 14:54
 6/18 anonim ***** válasza:
38%
Nekem is küldj :)
2018. júl. 4. 14:58
 7/18 A kérdező kommentje:
6-os, nem küldtem senkinek sem, és nem is akarok, mert über ciki ez a dolog.
2018. júl. 4. 15:00
 8/18 anonim ***** válasza:
100%

"Nem kicsi, hanem kis cingár!!!"

Bocs, ezt nem tudtam kihagyni!

Fogd fel úgy, hogy különleges vagy! Most ha marad a nyalás, akkor marad a nyalás és neked is meg tudják oldani. Persze nyilván nem sok lány lesz aki ezt így el tudja majd fogadni, de 100%, hogy lesz olyan. Ismerek ilyen párt, akik 1000 éve együtt vannak és már házasok.

Az által, hogy ha te mersz tenni ezért így pedig igazán kiemelne. Inkább elmondhatnád magadról, hogy férfi vagy mint akinek 22 cm-es. Tényleg senki nem tagadhatná, hogy nem vagy mindennapi.

A lányoknak, fiúknak akik "mutiznak" pedig üzenném, hogy miért jó ez nektek és nem tudjátok egy percre se a másik helyébe képzelni magatok? Most hatalmas elégtétel lesz mind a 2 fél számára, hogy bebizonyítja, hogy nem kamuzik mondhatom. Utána meg ha bebizonyosodik mihez kezdtek vele? Végiggondoltátok, hogy mit reagálnátok és az értelmes, vagy emberi reakció lenne e?

2018. júl. 4. 15:10
 9/18 anonim ***** válasza:
55%
Én nem hiszem el hogy ilyen létezik. Tényleg muti már. Anonim oldalon arc nélkül mit vesztesz?
2018. júl. 4. 15:15
 10/18 anonim ***** válasza:
78%
Az az, csináljatok tovább úgy vele, mintha valami cirkuszi majom lenne! Igen csak megalázó
2018. júl. 4. 15:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!