Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Olyan a farkam, mint egy ceruza, mit tegyek?
13 cm hosszú, és 2-2,5 cm széles. Tudom, hogy ott van a nyalás is, de az aktus az igazi, ezt pedig ilyen vékony szarral nem tudom véghez vinni.
F\20
Hatolj belém.
Szűk vagyok és rövid
"Nem kicsi, hanem kis cingár!!!"
Bocs, ezt nem tudtam kihagyni!
Fogd fel úgy, hogy különleges vagy! Most ha marad a nyalás, akkor marad a nyalás és neked is meg tudják oldani. Persze nyilván nem sok lány lesz aki ezt így el tudja majd fogadni, de 100%, hogy lesz olyan. Ismerek ilyen párt, akik 1000 éve együtt vannak és már házasok.
Az által, hogy ha te mersz tenni ezért így pedig igazán kiemelne. Inkább elmondhatnád magadról, hogy férfi vagy mint akinek 22 cm-es. Tényleg senki nem tagadhatná, hogy nem vagy mindennapi.
A lányoknak, fiúknak akik "mutiznak" pedig üzenném, hogy miért jó ez nektek és nem tudjátok egy percre se a másik helyébe képzelni magatok? Most hatalmas elégtétel lesz mind a 2 fél számára, hogy bebizonyítja, hogy nem kamuzik mondhatom. Utána meg ha bebizonyosodik mihez kezdtek vele? Végiggondoltátok, hogy mit reagálnátok és az értelmes, vagy emberi reakció lenne e?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!