Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Félmeztelenül az autóban?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Félmeztelenül az autóban?

Figyelt kérdés

Barátom nagyon szereti az extrém dolgokat, amik nekem nem mindig jönnek be.

Most kitalálta, hogy úgy utazzak mellette az autóban, hogy felülről nincs rajtam semmi sem.

De ezt enyhe túlzásnak érzem. Mindenki látná a melleimet, azok akik szemből jönnek, akik mellett elmegyünk gyalogosok, a buszon ülők....stb; egyszóval mindenki.

Bevállalnátok?

2018. júl. 4. 12:28
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

egyrészt balesetveszélyes a többi autósra nézve mert eltereli a figyelmet! :)

Másrészt ha bekövetkezik az az elég valószínútlen eset, hogy veletek történik valami, akkor a mentősök és baleset szemlélő miatt elég ciki.

Ha rendőr állít meg akkor meg közszemérem sértés gyanús.

2018. júl. 4. 12:31
 2/11 anonim ***** válasza:
0%
Nem ertem mi a baj ezzel !! ;)
2018. júl. 4. 13:01
 3/11 anonim ***** válasza:
De jó, hogy nekünk elöl is sötétített az ablak mindhárom autóban. :D Én bevállalnám, max megbüntetnek.
2018. júl. 4. 13:01
 4/11 anonim ***** válasza:
Én szoktam csak melltartóban, vagy bikini felsőben vezetni, de teljesen csupaszon nem szeretném kipróbálni
2018. júl. 4. 13:02
 5/11 anonim ***** válasza:

Tegnap motorcsónakot vezetett egy félmeztelen lány. A pasija mögötte heverészett.

Lehet, hogy dörzsölni fog a biztonsági öv. Kipróbálnám.

2018. júl. 4. 13:18
 6/11 anonim ***** válasza:

Országúton próbáld ki, ott nem tudnak úgy megnézni, mint mondjuk egy villanyrendörnél a városban, ahol akár is iskolányi osztálykiránduló is elmehet mellettetek es megcsodálhat, vagy az araszoló forgalomban. Országúton max egy töredék másodpercre látnak az autósok.

Vagy ajánld fel neki, hogy alul leszel félmeztelen, azt nem fogja senki észrevenni az autón kívülröl, hacsak nem igazoltatnak.

Amúgy véleményem szerint elég gáz, hogy mutogatni akarja a barátnöjét, nemhogy örülne neki, hogy csak az övé vagy.

2018. júl. 4. 13:55
 7/11 anonim ***** válasza:

Szerintem konkrétan tilos melltartóban/meztelen felsőtesttel elől ülni, de járjatok utána.

Amúgy szerintem vicces polgárpukkasztás de valóban balesetveszélyes.

2018. júl. 4. 21:09
 8/11 A kérdező kommentje:
Én nem viccesnek tartom, hanem egyenesen felháborítónak.
2018. júl. 4. 21:19
 9/11 anonim ***** válasza:
lehetnél önzőbb azért, szrd már le ki mit gondol.
2018. júl. 4. 21:44
 10/11 anonim ***** válasza:

Nem tennek ilyet.

Mondjuk felvennek egy atlatszo bluzt melltarto nelkul, az kivulrol mar nem feltuno, de meztelenul kizart.

2018. szept. 2. 07:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!