Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szoktatok hotelbe járni szeretkezni? Ez még ma is "divatos" dolog?
???
Hotelbe általában az emberek a szeretőjükkel mentek mindig is.
Kovácsné, Szabóval.
Nyilván most is van ilyen meg lesz is.
Drága már ehez egy hotel
Max kis panzio motel
Ha kettesben akarunk lenni míg vigyáznak a kicsire
24N
Ha az embernek nincs más, mert mondjuk a szüleivel él, vafy túlzsúfolt az otthon, miért ne?
No meg néha jól esik kiszakadni a megszokottból
Volt egy csávó, aki kb havonta egyszer foglalt egy éjszakát a hotelbe. Amikor becsekkolt, mindig mondta, hogy hívjak neki qrvát. Az első ilyen alkalommal köpni-nyelni nem tudtam. Utána persze megszoktam. Mondtam neki egy weboldalt, hogy ha akar, rendeljen magának. Aztán megjelentek a furi hölgyikék... Az is kiderült róla, hogy a városon belül másik szállodába is járkál ugyanilyen céllal.
Sokszor volt, amit az egyik válaszoló írt, hogy nem egyezett a 2 bejelentkező emberke neve. Ugye minden vendégnek ki kell töltenie 1-1 egy bejelentőlapot a saját adataival. Elég vicces, mikor Kissné Szűccsel jelenik meg. De persze idővel ezt is megszokja a recepciós.
Vannak azok a párok, akik párnak adják ki magukat, de az egymással való viselkedésükből lerí, hogy most látják egymást életükben először. Egyszerűen látszik rajtuk, hogy ők is furán érzik magukat, hogy idegenek egymásnak.
És akkor vannak azok, akik alkudni akarnak a szobaárból, mert nekik csak egy órára kell... Ez a leggázabb. Persze az árak fixek, én nem adhatom olcsóbban. De ezt nem mindenkinek sikerül megértenie.
Az utolsó sztori nem velem történt, hanem egy recepciós társammal. Kb hajnali egykor berobbant egy pasi a recepcióra, hogy neki azonnal szoba kell, mert most vett be viagrát. Igen, ezt így mondta, ahogy most leírtam. :D A kiscsaj, aki vele jött félénken állt mögötte, nem szólt egy szót sem... Hát érdekes volt. Amikor a recepciós közölte, hogy itt előre kell fizetni, a csávó elkezdett balhézni, hogy ő erre most nem ér rá, neki azonnal szoba kell. Persze amíg nem fizetett, nem kapott kulcsot. Csak ez így elég vicces. És egyben kellemetlen is.
Igen, ez gyakori manapság is.
Pesten van több, kifejezetten erre szakosodott motel, ahol pár órára is lehet szobát bérelni, és még csak űrlapot sem kell kitölteni.
Mi is egy ilyen helyre járunk, 3 óra hossza 4 ezer forint, nincs bejelentkezéskor űrlap kitöltés, teljes az anonimitás, a diszkréció.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!