Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért nem simogat, miért nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem simogat, miért nem törődik velem egy kicsit? Velem van baj, vagy csak a férfiak többsége ilyen? A legtöbb férfinél ugyanezt tapasztaltam az előző kapcsolataimban, persze voltak kivételek.

Figyelt kérdés

Szeretkezés után miért megy rögtön fürdeni majd aludni ?

A jelenlegi párkapcsolatom, bátran mondhatom, 6 év után is probléma mentes és vele tényleg minden perc egy álom nekem, viszont a szeretkezéseink után általában rögtön zuhanyozni majd aludni tér, holott én még vágynék egy icipici pluszra, egy kis törődésre.

Beszeltem vele erről, több alkalommal is, de annyival le tudja “kicsim ez abszolút jelentéktelen, értelmetlen felháborodás részedről, hagyjuk ezt kérlek”.

Túl sokat várok el tőle ?

Miért nem ért engem meg ?

2018. júl. 3. 23:29
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
19%

Nekem ez természetes volt eddig is. Jó látni, h nem vagyok űrlény emiatt.

F

2018. júl. 4. 08:09
 12/17 anonim ***** válasza:

Nem minden nő igényli ezeket az “utojátekokat”

Én sem igazán szeretem

2018. júl. 4. 09:06
 13/17 anonim ***** válasza:
49%
Nekem férfiként nagyon is lenne rá igényem, előtte és utána egyaránt. De én is azt tapasztaltam mint az első. Nincs rá igény. Úgy néznek az emberre mint egy marslakóra, hogy te most mit csinálsz?
2018. júl. 4. 09:58
 14/17 A kérdező kommentje:

Nem vagyunk egyformák, ahogy az igényeink sem, de figyelembe vehette volna az igényeimet.

Köszönöm a válaszokat ‘

2018. júl. 4. 18:55
 15/17 anonim ***** válasza:
5%
Személy szerint én a szex után mocskosul elfáradok, és a legtöbben valószínűleg így vagyunk vele. Nem hiszem, hogy ebbe többe kellene belelátnod. :)
2018. júl. 4. 22:55
 16/17 anonim ***** válasza:
43%
igen, ilyenek a férfiak. az én párom is ölel max pár percig utána, és megy zuhanyozni. bár én megértem .. ott fekszik egy szál használt kotonban, alapból nem is engedném neki hogy a tiszta ágyneműre folyassa a meg nem született kölköket. és én se érzem magam kényelmesen. szex után nagyon ajánlott a pisilés egyébként, és zuhanyzás sem árt. én inkább megyek vele zuhanyozni, és utána alszunk együtt.
2018. júl. 6. 19:47
 17/17 anonim ***** válasza:
0%

"Szeretkezés után miért megy rögtön fürdeni majd aludni ?"

Nem tart elég vonzónak. Tudatalatt szégyelli, hogy veled szexel.

Vagy tévedek

2018. aug. 3. 15:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!