Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány évesen lenne az ideális hogy elveszítsem a szüzességem?
Volt egy lány, aki nagyon tetszett már úgy 15 éves korától, próbálkoztam nála, összejönni nem sikerült, de jó személyes barátság alakult ki, így sokmindent elmesélt. Őt 15 és 19 éves kora között szinte minden héten mással lehetett látni az utcán, de nem feküdt le senkivel. Nekem ekkor még azt mesélte, hogy majd azzal fekszik le, aki a férje is lesz. Több barátom is járt vele, de komolyabb szintre nem jutottak, le nem feküdtek.
Aztán 20 éves kora után egyszer beszélgettünk és azt mondta, hogy a korábbi álláspontját feladta, mert úgy 20 évesen azt tapasztalta, hogy nem egészséges az akkori párjával nem lépnek tovább. Ez ekkor már egy komolyabb kapcsolata volt, aztán lett még két barátja, az utolsóhoz férjhez is ment.
Ismertem olyan lányt is, aki 15 éves korától mindig mindenkinek odaadta magát, és azon szomorkodott, hogy soha nem értékeli senki, pedig mindent megtesz, amit csak akarnak. Ez a lány 25 éves korára úgy nézett ki, mint egy rossz 40 éves, úgy kiégett.
Az első nő, pedig megőrizte a fiatalos ragyogását, nem tette aprópénzzé magát.
Sok egyéb tapasztalatom is azt mutatja, hogy 18-20 éves korig érdemes várnia egy nőnek. A tartása pedig tiszteletet ébreszt bennünk. Aztán, ha van egy valóban komoly kapcsolata, akiben megbízik, azzal érdemes először együtt lennie. Ekkor fog önmaga számára is értékessé válni a testi kapcsolatok által.
Akkor ha agyban is megérsz rá
Engem 18 évesen eröszakoltak meg
De ha rajtam múlott volna én vártam volna 20-21 éves koromig
Ilyen téren későn érő tipus voltam plusz nagyon szégyeltem a testem és ott lent se találtam magam gusztusosnak főleg az eset után sokáig
De pl Anyukám 3 év Járás után 17 évesen vesztette el apuval aki 21 volt egymásnak voltak az elsők
32éve vannak együtt 27 éve házasok
És mai napig heti redszerességel szeretkeznek minimum 3-4 alkalommal
Anyu 46 Apu 49
24N
Amikor jónak látod.
Csak arra vigyázz, hogy ne kalapáljatok össze egy zabigyereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!