Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lànyok! Nektek mi az “ideális” pénisz méret?
Figyelt kérdés
Értem én hogy álfalában nem a centi a lényeg de azért gondolom van nektek “ideális”
Nekem 13 cm ez nagyon kicsinek számít?
2018. jún. 25. 02:08
2/13 anonim válasza:
Elééég!!!! A pasik puncival foglalkozzanak már ne a saját farkukkal!
4/13 anonim válasza:
Ami pont jó nem tudom már hányadszorra.
5/13 anonim válasza:
Egy csajnak sem jön be a nagy méret? nekem 23 cm? Állatába szokott tetszeni a nőknek.
6/13 anonim válasza:
Nem tudom elhinni, hogy ez komoly... ez egy troll, mint régebb volt a talpszagos, a masszőrös...
7/13 anonim válasza:
#5, és milyen vastag? Mert a 23 centis, de csak 5 vastag az nagyon hülyén néz ki...
8/13 anonim válasza:
Na jo ez tenyleg mar gaz. Hagyd abba! B+ 304748374cm a minimum.
9/13 anonim válasza:
Holnaptól elkezdek ideális punci forma kérdéseket feltenni.
Naponta kettőt.
🤢🤮😱🤔🤭🤬😡🤯
10/13 anonim válasza:
Hihi, van az is: baba, vagy salátás?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!