Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valami baj van velem, ha úgymond beindulok saját magamra a bulis szerkóimban?
Figyelt kérdés
Nő vagyok és borzasztó kritikus vagyok magammal szemben, ritkán tetszem önmagamnak. Mostanában beszéltük a barátnőimmel, hogy megyünk bulizni, ezért beszereztem pár tapadós bulizós ruhát, ami a melleket is teltebbé varázsolja. Felpróbáltam őket, hogy hogy állnak és éreztem, hogy kezdek benedvesedni. Nem vagyok magamba szerelmes, sőt, mint említettem borzasztó kritikus vagyok magammal szemben, erre így reagálnék?!
Beteges vagy normális, mással is volt már így?
2018. júl. 3. 12:19
1/8 anonim válasza:
Csak a buli előtti cunabizsergés, teljesen normális
2/8 anonim válasza:
Velem akkor szokott ilyen lenni, ha új, dögös cuccokat veszek, és már előre sejtem mekkora kufircokban lesz részem a buliban/buli után
4/8 anonim válasza:
Belebújsz a szexi ruhádba és elképzeled, hogy fognak rád nyomulni a fiúk. Ettől nedvesedsz.
5/8 anonim válasza:
Szerintem elfogadható reakció, én meg a farkamtól tudok beizgulni néhanap ilyen öngerjesztő folyamatként... xD Szerintem egyszerűen tetszik, amit látsz és akkora önbizalmat ad, hogy attól nedvesedsz. Semmi betegeset nem látok benne, örülj neki. :D
6/8 anonim válasza:
Ha megmutatnád én is beindulnék rád! f.
7/8 anonim válasza:
Na mutasd, hagy induljunk be mi is :D
8/8 mikeXxX válasza:
Lefogadom hogy tucat ruhák sajna 000000000,1% ami egyedi persze benne lehetsz de azért erre kevés az esély .
Csak a nagy ego probléma a dögös cucc az nem😊 !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!