Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért volt rossz érzés hogy a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért volt rossz érzés hogy a barátnőmmel volt mikor bele mentem?

Figyelt kérdés
A barátommal találtuk ki hogy vegyük be harmadiknak a barátnőmet így én beszéltem vele és mivel bele ment ma délután hármasban szexeltünk. Nem gondoltam volna hogy ilyen rossz érzés lesz de nagyon bánt hogy előttem nyalta ki őt majd szexeltek is amit láthatóan élvezett a barátom hogy egyszerre van mindkettőnkel. Nem tudom szeret-e engem olyan arc kifejezése volt mikor a barátnőmbe volt hogy jobb vele lenni mint velem...
2018. júl. 2. 23:03
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
40%

Érdekes kérdés. Eléggé felelőtlenek voltatok, hogy nem beszéltétek át a dolgokat előtte. Mi a barátnőmmel lefektettünk pár alapszabályt, amivel elértük h ne legyen féltékenykedés a vége.

Először is ki volt mondva h nem érhetek a másik csajhoz.

És nem is kezdeményezhetek semmit.

Ha mégis hozzá érnék, kikötöznek és úgy folytatjuk.

Természetesen nem bírtam ki h ne érjek hozzá, úgyh bilincs lett a jutalmam. Élvezhettem ahogy az egyikük az arcomon ül a másikuk a farkamon lovagol, és felváltva.

Életem legjobb élménye - és senki nem lett féltékeny senkire...

2018. júl. 17. 19:35
 22/23 anonim ***** válasza:
82%
Azért kérdező a Barátnőd is megér egy misét ... Egy IGAZI BARÁTNŐ Ilyenbe nem megy bele , sőt (!) megpróbál észhez téríteni , de nem ő inkább szét tette a lábát a TE párodnak . Szerinted ez normális ?! Egy barátságban a másik párja tabu , de nem ...ő kapva kapott az alkalmon hogy kipróbálja ... Ez még nem jutott eszedbe ?!
2018. júl. 30. 06:37
 23/23 anonim ***** válasza:
55%
Az a baj a párkapcsolatokkal, hogy azt hiszik a felek, hogy egymás tulajdonai. Nem. Élni és élni hagyni. Ha egy kapcsolatot egy ilyen tönkre tud tenni, akkor az addig sem volt stabil, csak áltatták egymást a felek. Mit gondolnak? Mindenkinek csak egy élete van és azt kell megélnie, amennyire csak lehet. Az önzés megöli a párkapcsolatot. A párkapcsolat lényege, hogy éljétek ki magatokat, szabadon, de együtt. Itt az "együtt" a lényeg. Ha megtudtok élni mindent együtt, az az igazi szerelem. Egymást kijátszva csúnya dolog. Lehet, hogy szereted a bundáskenyeret, de nem ehetsz mindig azt. Ha egy párkapcsolat elég erős, akkor egy ilyen dolog nem megbontja, hanem csak megerősíti a szerelmeteket, mert mindkettőtöknek jogotok van nem lekorlátozva, lebilincselve élnetek egy párkapcsolatban. Nem erről kell szólnia. Ha szeretsz valaki, nem bilincseled le és ő sem téged, de mindenben számíthattok egymásra. Az a lényeg, hogy mindig tudjatok egymásra támaszkodni. Az a lényeg, hogy hol boldog, hova szeretne hazamenni minden nap és ki mellett szeretne elaludni. Attól, hogy mást megdugott, még nem akarja feleségül venni. Remélem átment a mondanivalóm lényege. Ha együtt nem tudtok megélni dolgokat és boldogok lenni, akkor eddig sem volt értelme együtt lennetek. Szóval örülhetsz, hogy kiderült, hogy nem tudsz vagy még nem állsz készen egy önzetlen párkapcsolatban való éléshez. Majd még tapasztalnod kell sokat az életben, nyilván még nagyon fiatal vagy. Ez nem baj. Ne akarjátok a párotokból kiírtani azt, amiért megszerettétek őket. Valahogy titeket is meghódítottak. Éljétek ki magatokat most, mielőtt még 40 évesen kapuzárási pánikotok lenne és akkor próbálnátok meg ugyanezeket, már kevesebb eséllyel és több kudarccal, meg még mielőtt gyereketek lenne, mert annak csak ő inná meg a levét. Addig kell élni, amíg lehet, utána már késő bánat. Inkább egy gyerek becsusszanása előtt derüljön ki, hogy nem vagytok elég erősek. Az önzés és féltékenység mindent megöl. De legalább letesz egy kicsit a földre az álomvilágból. Remélem, segítettem. Uff, beszéltem!
2018. júl. 30. 09:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!