Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Egy éjszakás dolognál miért...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy éjszakás dolognál miért van az h a fiúk állandóan csókolgatni és összebújni akarnak utána?

Figyelt kérdés
Lehet bennem van a bibi de én csak azzal csókolozok és ölelkezek szex közben akit szeretek. És nemtom valahogyan taszít ha ennél jobban közelít. A szexben a szexet szeretem az alkalmi partnereknél. De ha a pasik csak alkalmit keresnek miért viselkednek úgy mintha épp együtt lennének velem? Van mással is ilyen? 21/L

2018. júl. 2. 01:57
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
10 jól mondja. A lányok többsége még egyéjszakásban is igényli a romantikát, a benőségesebb hozzáállást, hogy ne érezzék, hogy ők csak egy punci ebben a dologban. Te azon kevesekhez tartozol akik lány létükre a helyén kezelik az egyéjszakás kapcsoaltokat.
2018. júl. 2. 09:52
 12/17 A kérdező kommentje:
#7. Nem párkapcsolatot kerestem egyiknél se. Felesleges kamu érzelmeket bele vinni a szexbe ha most nem erre vágyom. És sok pasi is utálja mikor ha lefekszik egy csajjal utána azt hiszi a csaj h már járnak meg szerelmesek. És egyéjszakásnál is megválogatja az ember kivel fekszik le. Én se nyitom szét a lábam bárkinek. De jelenleg nem romantikára vágyom hanem arra h ne legyek szexhiányos amíg nincs pasim.
2018. júl. 2. 12:05
 13/17 anonim ***** válasza:

Kérdező: helyes, hogy tisztában vagy azzal, hogy mi kell neked. Az ilyen lányoktól szép a világ nekünk is, férfiaknak.

41f

2018. júl. 3. 07:33
 14/17 anonim ***** válasza:
62%
Érdekes, mert nem szokták értékelni a fiúk az ilyen nőket. Te is csak lejáratod magad, aztán ha lesz egy olyan ember, aki fontos lenne neked, ha megtudja, hány egyéjszakás kalandod volt, lány létedre !, kiábrándul belőled. Miért nem elégíted ki magad, az sokkal egyszerűbb.
2018. júl. 3. 08:59
 15/17 anonim ***** válasza:

# 14

Mekkora retardált vagy. Milyen az élet a középkorban, mesélj.

2018. júl. 3. 16:10
 16/17 A kérdező kommentje:
Most 21 évesen maszturbáljak hónapokig ha nincs valakim? Nem értem mire fel ez a álszentség. Az nem baj ha a pasi a fél várost megdugja de ha egy lány ki szeretné élni magát szexuálisan máris egy liba. És nem mindennap váltogatom a partnereket és nem nyitom szét a lábamat bárkinek. A maszturbácio számomra csak fél megoldás. El lehet emiatt itélni. Szerintem tudná pár pasi h az aktuális csajának hány kalandja volt igazából sokkot kapnának.
2018. júl. 3. 21:58
 17/17 anonim ***** válasza:
Kérdező: ne aggódj, mindig van egy szentfazék aki osztja az észt, de valószínű ki se tudja elégíteni rendesen a feleségét (vagy férjét) ha van neki.
2018. júl. 4. 06:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!