Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A nők között is van olyan,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők között is van olyan, aki szerint a pisilésnek van szexuális vonatkozása?

Figyelt kérdés
Sok férfi szereti nézni, ahogy nők pisilnek vagy kéri, hogy pisiljenek rá.
2018. júl. 1. 19:43
 1/5 anonim ***** válasza:
32%

A pisilés az pisilés.

Semmiféle szexuális vonatkozása nincsen!

Ennyi erővel a szarásnak is van?

Idióták.

2018. júl. 1. 20:09
 2/5 anonim ***** válasza:
28%

"A pisilés az pisilés." Hogy te milyen bölcs vagy... :)

"Semmiféle szexuális vonatkozása nincsen!" Ez úgy baromság, ahogy van.

"Ennyi erővel a szarásnak is van?" Van bizony!

"Idióták." A kérdező 1 személy.

2018. júl. 1. 20:51
 3/5 anonim ***** válasza:
0%

A pisi es kaki teljesen természetes dolog. Szeretem nézni izfat a fantaziálás róla. Ahogy a nedves nuniból kicsusszan a langyos lé...es elfolyik a hajamon....vagy betömi a lyukas fogamat ... Finom és meleg semminrossz nem lehet benne

Kaki az lehet rossz is de ha kis bogyós nem büdi akkor simán mehet egy törölközőre onnan meg rám kenegetheti két ujjal ahová akarja. Vagy csak simán az ágyban marad izgatónak ...aaaah

(Folyós meg hosszú hurka már nem kell )

2018. júl. 1. 21:21
 4/5 anonim ***** válasza:
Van ilyen nő, bizony. De szerintem nem konkrétan a pisilés piszkálja fel a szexuális fantáziájukat, hanem maga az a bizarr szituáció, h ráürít a pasira, vagy a pasi ürít rá, ez valahol egy elég megalázó szituáció, még akkor is ha élvezik a dolgot.. Mert én pl minden cseppjét élveztem, de azzal, h felém guggolt és wc-nek használt nagyon kiszolgáltatott, bizarr szituációban voltam alárendelve, és ő ezt élvezte igazából nem konkrétan a pisilést!
2018. aug. 6. 15:56
 5/5 anonim ***** válasza:
Rendszerint tolom a barátnőmmel. Van hogy én adok neki egy kicsi arany zuhanyt van hogy ő nekem. Szeretjük egymást ez a kapcsolat része.
2018. aug. 6. 23:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!