Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért olyan nehéz kihozni belőlem a "vadmacskát? "
22 éves vagyok, eddigi életem során mindig nagyon szerettem a szexre gondolni, mikor még szűz voltam alig vártam, hogy eljöjjön a megfelelő fiú és orrba-szájba csinálhassuk. De nem jött. Legalábbis nem tudom, hogy az milyen. Szerelmes lettem a gimiben, összejöttünk, még mindig együtt vagyunk, de a szex nem jön össze. Mióta vele vagyok leapadt minden vágyam. Eleinte azr hittem, hogy azért nem jó a szex, mert még új, szokatlan, ki kell ezt és a páromat is ismerni stb. Ennek már több éve és én csak csúszom lefelé, hiába mondom állandóan a páromnak, neki ez csak egy hiszti, mindig mérges lesz a témától. Szégyelli, hogy nem tud felizgatni, pedig szegény próbálkozik. Én is próbálkozom. Maszturbálásnál teljesen jól vagyok,sokszor vágyom rá, jól esik, gyorsan elmegyek, de ha szex közben ugyanezt csinálom akkor mintha a puncim összes érzékelése meghalna. Miért? Lányok, veletek is előfordult ez? Csókol a párom, simogat, én meg nem érzek semmit. Nem izgat a dolog. Csak akkor élvezem én is, ha neten látok valami izgató perverzebb dolgot és leteperem a párom, olyankor meg ő morog, hogy most nincs kedve, meg egyébként is, hangulatromboló ha én vadászom le őt. Bocsánat, ha érthetetlen egy pár helyen amit írtam.
Tudnátok tanácsot adni? Veletek is volt ilyen? Elhagyni nem szeretném, mert amúgy boldogok vagyunk együtt, ő a legjobb barátom, nagyon jószívű kedves srác, ezért nem is értem, hogy miért vagyok egy jégcsap. Állandóan próbálok valami jó mocskos dologra gondolni, de semmi semmi nem használ.
Válaszotokat előre is köszönöm! Sziasztok
Köszönöm az eddigi válaszokat! Elgondolkodtatóak voltak, noha pont olyasmiket mondtatok, amiket én is sejtettem, de reménykedtem, hogy nem így van.
Pettingelni csak úgy nem szoktunk, unja a barátom, meg zavarja, hogy rajtam sokat kell dolgozni, fárasztó neki.
Mi az, hogy unja, zavarja? Ha már a farkát nem tudja használni, kötelessége lenne máshogy kielégíteni!
(Én is tudom, milyen ez. Van, hogy az ujjam már majdnem kitörik, és félig belefulladok a punc!ba [legszebb halál lenne :P] de nem vonom ki magam, ráadásul még élvezem is a "végeredményt"!).
Ezek alapján viszont már tényleg igazi puhapöts... Esetleg segédeszközöket megpróbálhattok.
Az a helyzet, hogy a barátod még nagyon kis fiúcska, aki nem képes megadni, amit szeretnél.
"Csak ugye mindig ott motoszkál bennem, hogy mi a fontosabb? Találni valakit, aki ennyire jó ember és akit ennyire tudok én is szeretni, vagy a szex?"
Miért gondolod, hogy a kettő nem jöhet össze vki mással? Nem zárja ki egyik a másikat....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!