Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek lányok szerintetek? Bővebben lent.
Figyelt kérdés
Maximum illetve minimum hány éves pasival szexelnétek, szexeltetek eddig? Orális kényeztetést is szeretitek? Hány évesek vagytok?2018. jún. 30. 14:42
1/9 anonim válasza:
legfiatalabb: 23
legidősebb: 42
Szeretem az orált.
22L
2/9 anonim válasza:
Minimum: 20
Maximum: 40
Szeretem
21/L
3/9 anonim válasza:
Párom 32 lesz. Csak vele szexeltem eddig.
L/20
4/9 anonim válasza:
Mkn 17 eves. Max 25 eves. Legutobbi 22 eves volt.
En 35/N
5/9 anonim válasza:
Minimum: 30
Maximum:43
Igen szeretem
20/L
7/9 anonim válasza:
Ugye ez kicsit relatív..
A legfiatalabb 15 volt, de akkor én is csak 14 voltam. A legidősebb meg 25 19 évesen.
Azt hogy per pillanat hány évessel tenném meg, azt így nem igazán tudom megmondani.. 😕
19L
8/9 anonim válasza:
19 évesen volt egy 16 évesem, 18 évesen egy 28 évesem, a többi velem egykorú volt, de jelenleg így 35 évesen fantáziálok fiatal fiúkról és 55 körüli pasikról is :) Szeretem! Nem ismerkedek!
9/9 anonim válasza:
Minimum : 18
Maximum : 30
18 l
Szeretem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!