Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok előfordult már, hogy azért szoptatok le egy pasit, hogy kapjatok érte valamit? Nem feltétlenül pénzre gondolok, hanem akármi másra. Kor?
Figyelt kérdés
2018. jún. 30. 13:39
11/17 anonim válasza:
6: nem erről van szó. Kiforgatod a szavait..
12/17 anonim válasza:
Mindennap szopok a munkahelyen... Az is eleg, a fizetésért.
14/17 anonim válasza:
Elég szánalmas az ehhez kapcsolódó sztorim, de mivel a kérdés eszembe juttatta, leírom. Tavaly a barátommal voltunk nyaralni a Balatonnál. Anyukám felhívott, hogy akció van a CCC-ben amíg nyaralni vagyunk, nézzek be az ottani boltba, hátha találok valami jó szandált olcsón. El akartam menni, és kértem a barátomat, hogy jöjjön velem (éppen a hotelszobában punnyadtunk). Azt mondta, akkor jön, ha leszopom... Így hát megtettem. Nagyon gáznak éreztem már akkor is, hogy egy cipőboltban való nézelődésért ezt kellett tennem. Mert szívből szívesen csinálom, de parancsra nem. Kicsit megalázó helyzet volt. Azóta már egyébként ex.
16/17 anonim válasza:
Szerettem volna kinyalni a baratnőmet (bi nő vagyok, ő hetero). Azt mondta, akkor lehet róla szó, ha vele együtt leszopjuk a férjét. Megtörtént, mindenki megkapta amit akart!
17/17 anonim válasza:
Én néha leszopom a barátomat azért, hogy csináljon nekem egy szendvicset. Lusta disznó napjaimon teljesen megéri, mert "ingyen" is leszopnám, de legalább így kapok egy ajándék szendót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!