Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudom megoldani, hogy a barátnőm ne akarjon óvszer nélkül szexelni?
Na ha már így egybe gyűltünk, akkor kíváncsi lennék, hogy tudom megoldani, hogy a barátnőm ne akarjon óvszer nélkül szexelni?
Hiába szeretem, de félek tőle, hogy elkapok valamit, soha se tudtam megbízni egy nőbe se 100%. Hogy tudnám meg győzni, hogy maradjunk a guminál? Mondtam már neki, hogy voltam már nemi beteg de tudja, hogy kamuzok és nem fél tőlem, viszont én meg igen!
Egyébként 4 hónapja boldogítjuk egymást jóban rosszban meg a gumi el nem választ!
azt írod, kinyalni ki szoktad... azzal is simán el lehet kapni bármit... szóval ez így még csak nem is logikus.
mondd a barátnődnek, hogy menjetek el mindketten szűrésre, hogy tuti teljesen tiszták vagytok-e. akkor csak megnyugszol..
A vizsgálatnak biztos nem volna ellene. Megmondod neki, hogy te se tudod h hány partnere volt előtte (egy is elég...) ő se tudja h neked mennyi volt.
Ha mind a ketten tiszták vagytok, akkor egy ilyen nővel megfogtad az isten lábát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!