Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogy tudom megoldani, hogy a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tudom megoldani, hogy a barátnőm ne akarjon óvszer nélkül szexelni?

Figyelt kérdés

Na ha már így egybe gyűltünk, akkor kíváncsi lennék, hogy tudom megoldani, hogy a barátnőm ne akarjon óvszer nélkül szexelni?

Hiába szeretem, de félek tőle, hogy elkapok valamit, soha se tudtam megbízni egy nőbe se 100%. Hogy tudnám meg győzni, hogy maradjunk a guminál? Mondtam már neki, hogy voltam már nemi beteg de tudja, hogy kamuzok és nem fél tőlem, viszont én meg igen!

Egyébként 4 hónapja boldogítjuk egymást jóban rosszban meg a gumi el nem választ!

2018. jún. 29. 21:08
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

jó a szöveg xdd

amugy elég fura a csajtól hogy gumi nélkül akar, én eddig pont azt tapasztaltam hogy a fiúk azok akiknek ez nem fontos. de amúgy szerintem mond el neki hogy ez milyen veszélyekkel jár. Lehet észhez tér

2018. jún. 29. 21:20
 2/13 anonim ***** válasza:
Óvszer és védekezés nélkül akar vagy csak óvszer nélkül?
2018. jún. 29. 21:22
 3/13 A kérdező kommentje:

#1 Köszi!

#2 tablettával de a tabletta engem nem véd meg!

2018. jún. 29. 21:25
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

te nem lehetsz terhes, szóval védve vagy.

Tabi meg nemvéd fertőzéstől, szóval az ellen egyikőtöket se védi.

2018. jún. 29. 21:31
 5/13 anonim ***** válasza:
51%
Egész egyszerűen, férfi leszel, és megmondod, hogy te döntöd el mit húzol a fszodra, és mit nem. Nem kell magyarázkodni. Ha nem tetszik neki, mond azt, hogy kiféle csukja be az ajtót.
2018. jún. 29. 21:34
 6/13 anonim ***** válasza:
Akkor nem is orálozol?
2018. jún. 29. 21:35
 7/13 A kérdező kommentje:

#6 De azt igen!

Drága testvérem azért jobb címet is adhattál volna, ha már az enyémet átírtad!

2018. jún. 29. 21:52
 8/13 anonim ***** válasza:
jézusom...akkor soha nem fogsz gumi nélkül szexelni????
2018. jún. 29. 23:48
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

4 hónapos kapcsolat még nem a világ!

Egyes párok évekig védekeznek a terhesség elől gumival. (az én nejem sem szedhet fogamzásgátlót betegség miatt, tehát, mi is avval védekeztünk 2 évig)

Avval egyetértek, általában a pasik szoktak problémázni a gumi használata miatt. Az valóban gyanús, ha a nő akarja mindenáron gumi, ill. védekezés nélkül! Bennem is azonnal az ötlik fel, gyereket akar tőled. :-o

Megakadt a figyelmem azon a kijelentéseden: "félek tőle, hogy elkapok valamit". Ezek szerint, annyira mégsem vagy belehabarodva, hogy megbízz benne.

Amint mondtam, 4 hónapos ismeretség még nem a világ, nem alapoz meg komoly bizalmat, ahhoz több idő kell.

2018. jún. 29. 23:56
 10/13 A kérdező kommentje:

#8 Dehogy nem de 4 hónap után azért nem bízom rá senkire az életem!

Hát gyereket nem hinném, hogy akar!

2018. jún. 30. 00:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!