Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, mi a véleményetek egy olyan csajról, aki az első találkozásnál lecumizza a csávót?
Figyelt kérdés
Teszem hozzá a találka spontán jött dolog.2018. jún. 29. 18:31
1/13 anonim válasza:
A mai világban már nem meglepő! Egy biztos, feleségnek nem kellene, mert ha veled megtette, akkor csinálta másokkal is. Utána a fél város mutogatna, hogy az ő farka is volt a csaj szájába.
2/13 anonim válasza:
Ha velem teszi, biztosan nem fogom leringyózni (legalábbis míg nem végzett)... :)
3/13 anonim válasza:
Sajnos én még nem találkoztam ilyen lánnyal! Szívesen randiznék vele rendszeresen!
7/13 anonim válasza:
Nekem szimpatikus,épp ilyet szeretnék találni? 37F
8/13 anonim válasza:
A mai világban szinte már alap
De ha nem is az első
De a 2. Alkalommal már cumit várnak a pasik
A 3.-ba már szexet az összes nyílást használva mert ez már alap
Az lett a divat hogy ész nélkül alig ismerve a másikat mindenki mindenkivel b...szik mint egy nyúl...
Szerencsére még mindig van kivételek
És vannak Normális Férfiak és Normális Nők
24 N
10/13 anonim válasza:
Nem bánnám nyilván, de mégis illúzióromboló lenne. Általában olyanokkal randizok, akiből nem néznék ki ilyet. Meg lehet hogy én vagyok fura, de szeretek megküzdeni egy nőért, ne adja magát egyből, akkor elveszik a varázs.
24/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!