Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk, titeket zavar, ha egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, titeket zavar, ha egy lány hangos az ágyban?

Figyelt kérdés
Néha kicsit gáznak érzem, hogy minden egyes alkalommal képtelen vagyok visszafogni a hangom szex közben. Nem sikítok, de azért eléggé hangosan nyögök, és nem akarom, hogy úgy tűnjön, csak megjátszom magam, vagy ha ez nm is jut eszébe, nm akarok idegsítő lenni. Ti gondolnátok arra, hogy a lány csak megjátssza, mennyire élvezi, vagy idegesítőnek tartjátok ha hangos?

2018. jún. 29. 17:37
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
nem zavar. sőt..!
2018. jún. 29. 17:38
 2/11 anonim ***** válasza:
Engem izgat ha a lány hanggal is kifejezi hogy mennyire élvezi. 28/F
2018. jún. 29. 17:38
 3/11 anonim ***** válasza:
Én csak akkor nyögök nagyon hangosan, amikor hátulról csinálják, de de nem egy fiú kérdezte már meg aggódva közben, jól vagyok e :D
2018. jún. 29. 18:07
 4/11 anonim ***** válasza:
Nekem is inkább izgatobb ha kissé hangosabb a lány !
2018. jún. 29. 18:16
 5/11 anonim ***** válasza:
Nem , ez jó visszajelzés
2018. jún. 29. 18:26
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Egy bizonyos határig még fel is izgat, de azért ne sikítson, el tudom képzelni hogy lenne akitől már megkérdezem, hogy jól van-e :) de inkább pozitív, ha kicsit hangos, az a halálom, mikor semmi hangot nem ad ki magából.
2018. jún. 29. 18:29
 7/11 anonim ***** válasza:
Éppen ellenkezőleg! Nagyon szeretem!
2018. jún. 29. 18:32
 8/11 anonim ***** válasza:

Természetes, még izgató is. Persze csak ha nem megjátszott, hanem látszik hogy élvezi. Az nekünk egy megkönnyebbülést jelent, hogy jól érzi magát a nő velünk.

Plusz egy kis videó, amiben elmondja, hogy nincs is a nyögéssel semmi gond: [link]

2018. jún. 29. 19:52
 9/11 anonim ***** válasza:
Én imádom ha hangos a szex kozben :)
2018. jún. 29. 20:01
 10/11 anonim ***** válasza:
Nem, nem! Egyáltalán nem! Pont az ellenkezője zavar! Ha csak némán fekszik az ágyban attól gutaütést tudok kapni!
2018. jún. 29. 23:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!