Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 75H kosár nektek inkább...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

75H kosár nektek inkább taszító vagy még bejön?

Figyelt kérdés
kor/nem?
2018. jún. 28. 23:17
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
75%
Nekem 75/D a méretem (sima,nem push-up melltartóból, mert ez sem mindegy milyenre gondolsz).Ahogy előttem írták: viszonylag vékony vagyok, és nekem már ez is sok, simán kisebbítenék rajta. A pasiknak valószínű más a véleményük, főleg ha teltek azok a cicik, szép a dekoltázs és összképben mutatós a nő.
2018. jún. 29. 09:53
 12/15 anonim ***** válasza:
26%
De a D az negyed tenyérnyivel kisebb kb. mint a H. Szóval az még hihetően előfordul és lehet még arányos. De H az kizárt
2018. jún. 29. 10:17
 13/15 Holtanyal ***** válasza:

Nekem bejön :P

34\F

2018. júl. 1. 04:06
 14/15 anonim ***** válasza:

Én vagyok a 75/D-s. Rengeteg privit kaptam, nem is gondoltam,hogy maga a mellméretem ilyen érdeklődési lavinát indít be.Inkább itt válaszolnék...

Igen, van puh-up melltartóm, bár sosem vettem fel,szerintem minden szem rám szegeződne és ezt inkább elkerülöm.

Szívesen kisebbíteném, ugyanis akinek ekkora cicije van tudja,hogy vékony derékhoz és ilyen mellmérethez kizárólag rugalmas anyagból készült ruhát lehet venni, pl. egy blézer/ruha/blúz vásárlás külön tortúra nálam.

És igen, feszes a cicim még szerencsére :)

2018. júl. 1. 09:08
 15/15 anonim ***** válasza:

Nekem bejönne. Szeretem a nagymellű lányokat, de ez inkább már az álom kategória. Ilyen nőt megismerni, ne adj isten összejönni vele, meg kb az a kategória mintha megnyernéd a lottó főnyereményt. Szóval igen bejön, de annyira elérhetetlen, hogy inkább csak elmélet marad.

Másik, hogy sokan írják, hogy nincs ekkora természeted mell. De, sőt még nagyobbak is. Pár név.

Lucie Wilde: 75L

Hitomi Tanaka: 75O

Merilyn Sakova: 65H

Ezeknek a nőknek mind sokkal nagyobb, és egyik sem szilikon, vagy megnagyobbított, hanem természetes.

2018. júl. 10. 00:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!