Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok támogatása. Ez miféle...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok támogatása. Ez miféle perverzió? Bővebben lent.

Figyelt kérdés
Pár éve vettem észre hogy tetszik ha pénzt adhatok egy lánynak, meghívhatom valamire, vagy vehetek neki valamit. Először csak borravalóval kezdődött, amit még most is imádok. Ha szép a pultos lány, több borravalót adok mint amennyit egyébként költök. Szándékosan többször megyek a pulthoz, hogy adhassak még. Ma már online is folytatódik, van egy lány akinek levelezésért paypallal fizetek. Néha képekkel is jutalmaz cserébe. Más is van aki hozzám hasonló? 28/F
2018. jún. 27. 19:48
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Nálam inkább pont fordítva. Talán így próbálom diszkréten közölni vele hogy kihasználható vagyok, ő meg egy istennő:)
2018. jún. 27. 21:08
 12/14 anonim ***** válasza:
LÉs én sosem találkozom ilyen faszikkal.
2018. jún. 27. 22:36
 13/14 anonim ***** válasza:
12, nem vagy elég jó muff :)
2018. jún. 27. 22:39
 14/14 anonim ***** válasza:

Nem ez a gond, inkább az hogy ahol én lakom mindenki értelmileg sérült. Komolyan 10ből jó ha egynek van érettségije.

A többi meg nyugdíjas vagy gimis nyikhaj.

2018. jún. 27. 22:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!