Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok támogatása. Ez miféle perverzió? Bővebben lent.
Ha ennyi pénzed van
Küld már nekem is légyszi
Kell a gyereknek pelenkára 😂
24N
Szexuális tartalmú az üzenet váltás hisz intim képet is kapsz a lovéért cserébe
Ez is Sugarfaddy
Velem is volt ilyen. Néha még most is alig tudom lebeszélni magam róla :D Nem tudom amúgy szerintem ennek lelki okai vannak.
(bár mindig gondoltam rá, hogy jó lenne akár valami szexuális ellenszolgáltatás is, de soha nem kértem vagy még csak szóba sem hoztam ilyet)
Azt hittem csak én vagyok ilyen hülye :D De már szerintem sikerült leszokni róla. Vajon ez és a szerencsejáték-szenvedély közé lehet párhuzamot vonni?
7 van benne valami..
amúgy nekem is jól esik ha adhatok + pénzt még ha nem is várok semmit érte..
tudom hülyén hangzik, és félre is értik javarészt de számomra ez egy gesztus amivel kifejezem, hogy tetszik a nő, és kicsit pozitívabb gesztus mint az, hogy közlöm vele: "szép vagy"
nem tudom mi lehet az oka. talán tárgynak tekintem a nőt és úgy érzem belül, hogy meg lehet venni? lehet.. nem tudom.
Pont most akartam egy új vibrit vagy dildót venni.
Postázz egyet, és küldök róla képet, ahogy bennem van.
KösziPuszi
"talán tárgynak tekintem a nőt és úgy érzem belül, hogy meg lehet venni? lehet"
Szerintem is lehet, hogy hasonló okai lehetnek. Leginkább tárgyként kezelés, kitulajdonítás érződik benne. Nyilván egy egészséges kapcsolat nem így néz ki, ezért lehet érdemes "fejlesztened" ilyen téren,hogy máshogy tekints a nőkre és ne tulajdonként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!