Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok/nők, mit gondoltok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok/nők, mit gondoltok erről a grafikonról? Őszintén mondjátok hogy egyet értetek vele vagy sem?

Figyelt kérdés

[link]

Ezen a linken találtok egy képet. 1 inch 2,54 cm, tehát 7 inch olyan 17,7 cm stb.

Mondjátok el őszintén melyik kategória a jó nektek, vagy egyet tudtok-e érteni vele.

2018. jún. 27. 10:01
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Nekem kb a 16-17 az ideális
2018. aug. 5. 11:15
 12/21 anonim ***** válasza:
Azért egy fontos dolgot vegyünk figyelembe: Nem mindegy h kiprobálták-e ezeket a méreteket, vagy csak mondták h nekik ennyi az ideális!
2018. aug. 5. 12:48
 13/21 anonim ***** válasza:
66%

Istenem mikor szoktok le a pénisz kétdesről. Amig 10 felett van, nincs semmi baj. Ha pedig nem jössz be a csajoknak, az nem ezért van,hanem mert ocsmány vagy.

(Valakinek ki kellett mondani sorry)

2018. szept. 17. 22:07
 14/21 anonim ***** válasza:
Számomra pont tökéletes. Kb 14-16 az ideális, 12-14 és 16-18 még belefér de számomra már nem tökéletes, az alatt vagy felett már nem élvezem
2018. szept. 29. 14:07
 15/21 anonim ***** válasza:
55%

28 hossz és 15 kerület élvezhető.

Neked van bármi józan eszed?

2018. nov. 24. 15:55
 16/21 Igen, én vagyok! :) ***** válasza:
37%
Valaki aknakeresőből csinált egy péló táblázatot és máris elhiteti a farokkomplexus, hogy igaz.:D
2018. nov. 24. 15:57
 17/21 anonim ***** válasza:
74%
Nem tudom ki csinálta ezt a táblázatot, de nagyon el van túlozva. 17 cm körben az ideális? Kinek?
2019. jan. 7. 15:35
 18/21 anonim ***** válasza:
58%

Valaki magyarázza már el a férfiaknak, hogy senkinek nem kell méteres farok, nem attól lesznek jó szeretők/igazi férfiak, hogy a farkuk hosszabb mint a nő...

Engem nőként a legutolsó dolog, ami érdekel a szívem választottjában, hogy mekkora a farka. Ha kicsi, akkor kicsi. Legyen önzetlen, figyelmes és kitartó az ágyban, az fontosabb.

2019. jan. 7. 15:59
 19/21 anonim ***** válasza:
100%

Nevetséges az egész weboldal. A grafikon egyetlen forráshivatkozása az a "rengeteg nő", aki az oldal készítőjének állítólagosan üzenetet írt.

Másrészt a weboldal egyetlen szponzorált hirdetése egy pénisznövelést reklámozó oldal, lehet találgatni hogy miért.

Tipikus esete annak, hogy nem kell mindent elhinni az interneten.

2020. márc. 14. 13:11
 20/21 anonim ***** válasza:

Magyar atlag kisebb, mint az europai, de ha nincs hozza nagykepuskodes, aggodni sem kell. A nagy farok, tul nagy mar kenyelmetlen. Pl be se megy teljesen, de eros lokesnel faj.

Nekem speciel egy nagymeretu ember lelkere kell vigyaznom, mikozben fajdalmat sem akarok.

2020. márc. 26. 14:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!