Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Kinek mi a legperverzebb vâgya?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kinek mi a legperverzebb vâgya?

Figyelt kérdés

Nekem:

1. Meg dugni unokahugom és bele élvezni.

2. Meg dugni haverom baratnőjét.

3. Meg dugni egy csajt ugy hogy már rosszul esik neki es szinte sir hogy hagyam abba.

+ meg dugni egy 14 eves kis csajt :D

2018. jún. 26. 16:58
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
Kiskorú lánnyal dugni
2018. jún. 27. 08:49
 22/27 anonim ***** válasza:
Egy izmos macsó férfi és a férjem egyszerre kényeztetne...
2018. jún. 27. 09:05
 23/27 anonim válasza:
Egyszerre két pasi is dugjon egy lyukban, és közben mellettünk egy meleg pár is csinálja
2018. jún. 27. 19:26
 24/27 anonim ***** válasza:

Ha egy szexi csaj a számba pisilne és én lenyelném az egészet, ha ez nem megy neki, akkor pohárba is pisilhet. Átadja, én meg megiszom, ha akarja nézheti is.

Egy lánybuli lenne a legjobb pasik nélkül, többen is megtehetnék ezt. Egymás után pisilhetnének,én nyelném, innám. Van benne gyakorlatom, évek alatt több lány ajándékozott már meg finom pisijével.

Többes még nem volt, ha lennének bevállalós lányok, benne lennék.

Kicsi rá az esély, de a remény hal meg utoljára!

2018. jún. 28. 07:33
 25/27 anonim ***** válasza:
100%

Ez neked perverz?

Hát akkor 20 éve mindenki egy perverz állat lehetett, mert akkoriban nagyrészt csak szőrös nemi szervű nőt lehetett találni.

2018. jún. 28. 10:02
 26/27 fkaresz21 ***** válasza:
a kb 16 éves korosztály... nagyon izgatnak :) el tudnék képzelni egy ilyen szeretőt hosszútávon :)
2018. jún. 30. 12:30
 27/27 anonim ***** válasza:
Nekem a vadabb, kicsit dúrvább és félig meddig erőszakosabb szex az ami nagyon adja.. :)) És az eddigi partnereimnek is nagyon tetszett, mindig mindketten nagyon élveztük, mivel a nők is legalább olyan pervezek mint a férfiak..:)) És szerencsére eddig mindig sikerült kifognom a hosonló szexuális beálitottságu lányokat,nőket. Remélem ez ezután is így lesz ;) Lefogás, kar-csukló megszorongatás, hátrafogás, fenekelés, hajhúzás, jó kis csattogós szeretkezés jöhet minden mennyiségben! :)
2018. júl. 5. 20:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!