Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok! Ti szerettek AUTÓban...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ti szerettek AUTÓban szexelni? Élmények?

Figyelt kérdés
2018. jún. 25. 14:37
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Elmentünk egy kihalt bokrosba ami nem látszott az útról. Hatra ültünk csokoloztunk, simogattuk egymást. Majd elkezdtem szopni. Eleinte előre nézett, majd elfordult félig fekvő állásba, és úgy csináltam tovább. Közben simogatta a melleimet. Majd az ölébe ültem és úgy csináltuk. Utána én ültem le és úgy próbált dugni, na az nem volt épp kényelmes egyikünknek sem. Majd a véget úgy fejeztük be, hogy kiálltunk a kocsi melle, neki támaszkodnam, hátulról. Így ment el végül. Hogy jo volt e? Igen. Csinálnám e mindig? Nem. Annyira nem kényelmes. 27N
2018. júl. 26. 16:45
 12/14 anonim ***** válasza:

Párszor próbáltam de valahogy nem az igazi, lehet a partner nem volt jó vagy a pózok de nem volt jó max egy orálra vagy pettingre, ujjazásra élvezem de amúgy nem annyira.

41n

2018. aug. 3. 20:50
 13/14 anonim ***** válasza:
Meg nem probaltam
2018. aug. 5. 01:02
 14/14 anonim ***** válasza:
Mi eddig csak szopásra használtuk a kocsit, de tervben van a szex is :)
2018. aug. 29. 09:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!