Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ez a méret fájna nektek?
Figyelt kérdés
20 cm hossz, 17 cm kerület. Eddig egy lánynak se fájt akivel voltam, de sokan megjegyezték, hogy szép méret. Lehet csak akkor fáj, ha nem izgultok fel eléggé? Ha pedig fel vagytok, akkor 30 centist se éreztek meg?2018. jún. 25. 07:40
11/18 anonim válasza:
A 20 cm nagyon sok, az csak akkor nem fájna, ha nem megy tövig. A vastagságával viszont nem lenne bajom.
12/18 anonim válasza:
A vastagsággal sok izgatás után meg tudnék barátkozni, de a 20 centi a legfelizgultabb állapotomban sem mehetne tövig.
13/18 anonim válasza:
20 centi szerintem nekem nagyon a plafon lenne , akkor nem fájna esetleg ha nagyon felvagyok izgatva, de lehet hogy akkor is sok lenne.
14/18 anonim válasza:
Csak megjegyzem, hogy hirtelen a 2 wc-ben itthon 3-féle wc-papírt találtam (az egyik a kisszekrényben, utánpótlás), mind a 3-nak más a belső mérete, az egyik 5 cm fölötti átmérőjű.
Nem értem, hogy miért nem írt a kérdező 25,4 cm-es hosszt, akkor az pont 10 coll lenne, ami a Penthouse-ban gyakran szereplő szép, kerek szám. A vastagságra az 5 centi az jó, mert az 2".
15/18 anonim válasza:
Érdekes, hogy a fényképet senki sem küldi... Az érdekes kifogás, hogy a melegek erre masztiznának, hiszen az internet tele van faszfotókkal, és egyébként is, irígyli tőlük, vagy mi?
16/18 anonim válasza:
Kerdes?? ma nyitva van az allatkert ???
17/18 anonim válasza:
Az a baj hogy senki nem hiszi ezt el neked. Mert egy kisgyerek vagy aki azzal akar villogni ami neki nincs.
18/18 anonim válasza:
Nekem is 20 cm és eddig még egy csajnál sem volt gond. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!