Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más fiúnál is volt már, hogy így élvezett el?
Figyelt kérdés
Még nem fekudtunk le a baratommal,simogatasok voltak csak.Tegnap viszont fehernemure vetkoztunk es az oleben ultem,es igy mozogtam rajta ugy elvezett el.2018. jún. 23. 23:46
1/10 anonim válasza:
Igaz én nem vagyok fiú, de persze simán előfordul ilyen...ilyen módon a lány is el tud menni csikló orgazmussal...nem értem miért lepődsz meg, nagyon felizgattad és elment...na, bumm jó volt nem? nyugi nincs semmi baja a barátodnak...
2/10 anonim válasza:
Nem, még nem fordult elő, lehet jól mozogsz és azért sikerült neki.
3/10 anonim válasza:
Örülj neki, hogy ennyire jónak találta a tarsasagod.
4/10 anonim válasza:
Persze, anno én is így kezdtem! Nem is volt jobb érzés akkor, bár kicsit kényelmetlen volt “olyan” alsóneműben.
Nem tudom hány éves vagy, de ha fiatal, akkor inkább folytassátok ezt, ne legyetek meggondolatlanok!
5/10 anonim válasza:
Az ember álmában is elélvez. De így még könnyebb. :)
6/10 anonim válasza:
Azt Te tudhatod, kiknek ülsz az ölébe egy szál bugyiban...
7/10 anonim válasza:
Ugyan idősebb vagyok már, de ha a feleségem tévénézés közben az ölembe ül, és mozog közben, én is sokszor elmegyek.
8/10 anonim válasza:
Ha mozig az ölemben én is elmegyek,
egy sört inni.
10/10 anonim válasza:
Hajaj, de mennyire, hogy volt. Szemből, csókolózás mellett, és a kezemben a melle... Egy perc alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!