Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A prostituáltak hogy tudnak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A prostituáltak hogy tudnak tükörbe nézni?

Figyelt kérdés
Nemrég ajánlatot tett nekem egy férfi, visszautasítottam, de életemben nem éreztem magam ennyire megalázva, tárgyiasítva. Rengeteg nő csinálja ezt, köztük sokan nincsenek erre rákényszerülve. És nekik messze nem csak ajánlatot tesznek. Hogy lehet ezt elviselni?
2018. jún. 22. 22:54
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
32%

# 17:

ja igen és a legfontosabb érvet le is hagytam

3)a nő élvezete nagyon nagy részt függ a férfitól

szerinted a prostihoz járó férfiak általában mennyire törődnek azzal h a nőnek jó legyen??

2018. jún. 23. 21:30
 22/29 anonim ***** válasza:

De most ha a #17-es egyetlen konkrét prostituáltnak a saját szájából hallotta (és nem kuncsaftként, hanem ismerősként), hogy "szereti a kellemeset összekötni a hasznossal", akkor miért akarod megmagyarázni, hogy ez márpedig nem lehetséges? Én is írtam, hogy hallottam már ilyet, szóval még ha nem is ez az általános, ki lehet jelenteni, hogy példa elvétve akad rá. Szintén nő vagyok (csak azért jegyzem meg, hogy ne mondhasd, hogy "férfiként elképzelésem se lehet a nők lelkivilágáról").

2018. jún. 23. 21:57
 23/29 A kérdező kommentje:
#18: Tudta, hogy tovább akarok tanulni. A beszélgetést nem szeretném leírni.
2018. jún. 23. 22:10
 24/29 A kérdező kommentje:
Nem azért írtam ki ezt a kérdést, hogy provokáljak bárkit. Itt néhányan tényleg ennyire buták, vagy csak "fröcsögnek"?
2018. jún. 23. 22:22
 25/29 anonim ***** válasza:
49%

#22:

1)Én csak azt mondom h általában nem ez a helyzet.

2)Az h mit mondott 1 prosti sztem nem nagyon bizonyít semmit: hazudhatott, hazudhatott magának is akár, vagy tényleg az elenyésző kisebbséghez tartozik

3)hogy ne mondhasd, hogy "férfiként elképzelésem se lehet a nők lelkivilágáról"

nem mondtam. lehet elképzelése egy férfinek nagyon is, én csak arra írtam h nőként értem vmennyire a prostik gondolkodását, amikor kérdezett h honnan tudnék bármit erről

4)ha te írtad a 16. kommentet, akkor elég nehezen tudom elképzelni h nő vagy

olvasva pl ezt:

"Amire a prostik képesek, az a normák megkérdőjelezése, felülbírálása és figyelmen kívül hagyása. Ettől szerintem még nem feltétlenül lelki betegek."

Szted amikor vki kiáll a sarokra, akkor vmi ilyen magasztos elv hajtja, mint h "normák megkérdőjelezése, felülbírálása és figyelmen kívül hagyása". Ez elég cinikus és eufemisztikus megfogalmazása annak, hogy egy embert már a társadalom megvetése se érdekel, annyira szüksége van a pénzre...És nem attól lelkibetegek h ezt választják (bár végül is, ebben is lehet vmi). Alapvetően attól lelkibetegek, hogy használati tárgyként kezelik őket naponta többször, többen,+ durvább dolgokat csinálnak, mint amit barátnővel/feleséggel csinálnának, ezek egy idő után sztem mindenkit megbetegítenek mentálisan (férfi prostituáltat is)

2018. jún. 23. 22:42
 26/29 anonim ***** válasza:
50%

"1) így nem olyannal szexel, akivel akar."

Ha hiszed ha nem, válogat(hat). (bővebben a sztoribanl lent)

"2)pénzért ürítőzsákként árulni magad NAGYON megalázó dolog"

Itt nagyon nem erről van szó! (bővebben a sztoriban, lent)

"Nem, de olvastam néhány tanulmányt (sőt én is írtam egyet bár csak egy egyetemi órára szóval nem túl nagy szám, de utána néztem azért a dolgoknak vmennyire), meghallgattam interjúkat stb."

Ja, a dolgok legalját nézed csak, nem csak útszéliek vannak.

"Nőként valamennyire sztem igen."

Azt csak hiszed...

A legtöbb férfi beismeri, hogy fogalma nincs mi jár a nők fejében. Az itt, nők által kiírt kérdések nagy részéből és az életből vett tapasztalatok alapján sokan magukat sem ismerik, nem hogy egy másik nőt.

"Tanítanálak, de a cinikus, kissé agresszív hangnemű kommented után erősen kétlem h hajlandó lennél tanulni."

Tanulok én, hidd el, csak nem hülyeségeket. Van egy mondás is: Aki tudja, csinálja, aki nem, az tanítja.

18

Gondolom akkor az nekem szólt.

Sztori:

Egy kollégám felhívta a figyelmem egy bizonyos oldalra, ahol egy lány az én lakhelyemről és környékéről várja az érdeklődőket. Ez egy szexpartner/párkereső oldal. Kérdezte a kollégám, hogy ismerem-e. Felkerestük az oldalt, azon belül a lány profilját. Az arc cenzúrázva volt a képeken, de felismertem. Régóta ismerem a lányt, a régi baráti körünk egy tagja volt. Pár napra rá, egy hétvégén felhívtam a számot, hogy "üdvözöljem". Gondoltam úgyis megismeri a hangom, bár pár éve már nem találkoztunk. Nem így történt. Mondtam, hogy láttam a hirdetését és mondana-e pár szót. Nagyrészt ugyanazt mondta, mint a profiljában. Bizonyos kritériumoknak meg kell felelni, kell küldenem egy képet, kiemelte, hogy a meztelen képeken célszerű cenzúrázni az arcot, stb...

Majd kérte, hogy mondjam a nevem.

-XY vagyok.

-....? (becenevem)

-Igen.

-Szia! Mi a helyzet? Ezer éve már!

Dumáltunk pár percet, majd megkérdezte, hogy komolyan gondoltam-e a dolgot, ugyanott lakik, átmehetnék. Meggyőztem, hogy inkább menjünk el valahová, iszogassunk kicsit, beszélgetünk, mert régen találkoztunk. Összefutottunk a megbeszélt helyen. Általános dolgokról beszéltünk. Kérdeztem, hogy baj lenne-e, ha a hirdetéséről beszélnénk, miért csinálja és hogyan működik ez. Mindent elmondott, hogy szereti a szexet, na de ezt neked nem is kell mondanom, tette hozzá (néhány alkalommal elszórakoztattuk egymást). Mondta, hogy ha nem jön be neki a küldött képen szereplő személy, akkor felejtős a dolog. Az oldalon nem lehet így konkrétan leírni, hogy pénzért, ez a kapcsolatfelvétel után kerül megbeszélésre. Megállapodnak az összegben. Nincs fix ár, hogy fél óra 5000, hanem egy alkalom van, X összegért és amíg jól érzik magukat/egymást. Nem megy sehová, sem címre, sem autóval. Oda kell menni, igényes szobában fogad, az előzőleg megbeszéltek alapján. Például, ha valakit nagyon beindít bizonyos dolog, mondjuk szobalányos vagy diáklányos téma, akkor úgy várja, állítása szerint egész komoly ruhatára van erre a célra. A beszélgetés bulizásba torkollott, aztán reggel ott ébredtem nála.

Kb ennyi.

Na? Érthetőbb már valamivel kedves tanárnő? :-) Ilyen lányok nem szerepeltek a tanulmányban/riportban? Sokan teszik ezt, sokan ún. barátnő feeling-el is.

2018. jún. 23. 23:09
 27/29 anonim ***** válasza:
#26: #18 vagyok, nem téged kérdeztelek, hanem a kérdezőt. Én egyszer voltam ilyen nőnél, nagyon szép volt mégse ment. Engem zavart, hogy nem a két szép szememért.
2018. jún. 23. 23:35
 28/29 anonim ***** válasza:

Tökjó, hogy egyből hazugságot feltételezel a másikról, ha olyat mond, ami nem fér össze a világképeddel.:D Mert az véletlenül sem lehetséges, hogy valamit te gondolsz rosszul, nyilván. De igen, nő vagyok. Ha nehezen tudod elképzelni, akkor ne képzeld el sehogy, csak kezeld tényként. Ugyanígy a prosti helyett se akard már jobban tudni, hogy mit miért csinál és mit érez közben. Ez a "hazudik magának" a kedvencem, az ultimate érv, megcáfolni természetesen lehetetlen, de ráhúzható bárkire bármikor, így a legegyszerűbb rövidre zárni egy vitát.

Mi az, hogy egy prosti nem bizonyít semmit? Az állítás az volt, hogy LÉTEZIK ilyen prosti, nem az, hogy az összes/a legtöbb ilyen. Éppen ezért nem értettem, hogy miért álltál le vitatkozni. Az, hogy ismerünk egy általános mintát, még nem bizonyíték arra, hogy nincs egyetlen kivétel sem.

"Szted amikor vki kiáll a sarokra, akkor vmi ilyen magasztos elv hajtja, mint h "normák megkérdőjelezése, felülbírálása és figyelmen kívül hagyása"."

Nem ez hajtja, de szüksége van rá ahhoz, hogy csinálni tudja anélkül, hogy tárgynak érezné magát.

"Ez elég cinikus és eufemisztikus megfogalmazása annak, hogy egy embert már a társadalom megvetése se érdekel, annyira szüksége van a pénzre"

Miért gondolod, hogy valakit csakis a végszükség vehet rá arra, hogy ne érdekelje a "társadalom megvetése"? Szerintem az egyik legnagyobb emberi erény, ha képes vagy függetleníteni magad mások véleményétől, és járni a saját utadat, azt tenni, amit TE akarsz, akkor, amikor TE akarod (persze ennek nem feltétlenül abban kell megnyilvánulnia, hogy akkor elmész kurtizánnak :D). Szóval nem, nem voltam cinikus. Az szerintem is szomorú, ha valakit a nyomor hajszol bele olyasmibe, amit amúgy rohadtul nem akarna csinálni. Ahhoz nem tudok hozzászólni, hogy kit mennyire tesz pszichésen sérültté ez a meló, gondolom, személyiségtől függ, és attól, hogy milyen apropóból kezdte el űzni. A megélhetési prostinak ebből a szempontból is rosszabb lehet a helyzete, mert nem mondhat nemet erre vagy arra, hacsak nem akar éhenhalni, de ne tegyünk úgy, mintha egyiküknek se lenne alapvetően beleszólása abba, hogy mennyire engedik magukat megalázni. Amit én írtam, az arra vonatkozott, hogy nem muszáj betegnek lenni ahhoz, hogy valaki önként és dalolva ezt a sorsot válassza magának.

2018. jún. 23. 23:57
 29/29 anonim ***** válasza:

Én még nem kezdtem el, de gondolkodom,hogy belevágok. Ha ennyire kíváncsi vagy, leírom az okokat.

1.Rá vagyok szorulva a pénzre.

2. Túl sok gyűlölet van bennem az emberek iránt,mert idáig mindig mindent a nagykönyv szerint csináltam, de ok nélkül mégis kiutáltak, így már aszerint az elv szerint élek,hogy nem bántok másokat,de nem érdekel a véleményük.

3. 2-es pont miatt nincs bennem se lelkifurdalás,se bűntudat, egyáltalán nem érdekelnek a társadalmi szabályok

4. nem akarok se kapcsolatot, se családot, se gyereket

5. az utobbi időben alapvetően rideg és számító lettem

2018. jún. 24. 20:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!