Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A prostituáltak hogy tudnak tükörbe nézni?
Tényleg nem mindegy, hogy ki milyen személyiségű, miért csinálja, mennyiért csinálja. A legtöbb lánynak, főleg akik utcán vannak, de a lakásos lányok között is bőven akinek van valamilyen függősége. Drog, alkohol, ezek valamelyest segítenek elfelejteni a valóságot. De ezek a lányok általában nem keresnek túl jól, az alkalmazójuk leszedi őket egy csomó pénzzel, innen pedig egy ördögi kör az egész, itt már a tükör a legkisebbik gond.
Aztán meg van az az összeg, vendég színvonal és a körülmények, ahol annyi pénzt kapsz, hogy már azért nem számít a tükör. Mindennek és mindenkinek van ára. ;)
"Ja es ez az 'etvagyas' szoveg nevetseges..."
Nevess,ha akarsz. Én ismerek ilyen lányt, kellemest a hasznossal, miért baxon ingyen, ha pénzért is lehet? Ismersz minden fizetős lányt vagy mi? Belelátsz a fejükbe?
Taníts mester!
#11: Te most szándékosan félre akarod érteni csak h ne kelljen foglalkoznod a prostik lelkivilágával??
De a cinikus kérdésedre válaszolva, igen, ingyen (HA AKAROK mert bejössz és/vagy szeretlek) lefeküdnék veled, ha viszont hozzám akarnál vágni bármekkora összeget, még ha ennél ("10es elég lesz?") stílusnál kicsit emberibb módon, akkor is vérig sértenél és megaláznál. Nem értem, h te ezt h nem érted...Szerinted attól h én nő vagyok, te meg férfi én szeretem ha megaláznak??Azt képzeled, hogy ha egy megvásárolható ürítőzsáknak néznek az nekem, mert nő vagyok, valamiért oké??
# 17:
" Én ismerek ilyen lányt, kellemest a hasznossal, miért baxon ingyen, ha pénzért is lehet?"
Mert:
1) így nem olyannal szexel, akivel akar.
szerinted általában a vonzó emberek járnak prostihoz? még ha azok is járnának, akkor se elég egy nőnek ennyi általában, kell valamennyi érzelem
2)pénzért ürítőzsákként árulni magad NAGYON megalázó dolog
tudod, hogy nem számítasz, csak a tested, ezt azok a nők se szeretik érezni, akik amúgy a szexet szeretik..ehhez még hozzájön, hogy pénzért vásárolták őket. nem hiszem el, h nem érted h ez mennyire nyomorult érzés lehet
"Ismersz minden fizetős lányt vagy mi?"
Nem, de olvastam néhány tanulmányt (sőt én is írtam egyet bár csak egy egyetemi órára szóval nem túl nagy szám, de utána néztem azért a dolgoknak vmennyire), meghallgattam interjúkat stb.
"Belelátsz a fejükbe?"
Nőként valamennyire sztem igen.
"Taníts mester!"
Tanítanálak, de a cinikus, kissé agresszív hangnemű kommented után erősen kétlem h hajlandó lennél tanulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!