Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A prostituáltak hogy tudnak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A prostituáltak hogy tudnak tükörbe nézni?

Figyelt kérdés
Nemrég ajánlatot tett nekem egy férfi, visszautasítottam, de életemben nem éreztem magam ennyire megalázva, tárgyiasítva. Rengeteg nő csinálja ezt, köztük sokan nincsenek erre rákényszerülve. És nekik messze nem csak ajánlatot tesznek. Hogy lehet ezt elviselni?
2018. jún. 22. 22:54
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
0%
#9: Ha eltöltök veled egy estét, sikerül befűznöm téged, majd amikor heves csókolózás után az ágyban megkérdezem, hogy egy tizes elég lesz-e, akkor megsértődsz és elmész? Vagyis ingyen lefekszel velem, de pénzért nem? Ez picit logikátlan... :)
2018. jún. 23. 00:03
 12/29 A kérdező kommentje:
Én ekkor már ingyen se.
2018. jún. 23. 00:06
 13/29 anonim ***** válasza:
32%
Tőlünk nyugatabbra sokkal elfogadottabb ez a foglalkozás társadalmi szinten, nem számít szégyennek, ugyanolyan munka, mint bármi más. Amúgy kedves kérdező, elgondolkodtál már azon, hogy a bevásárlóközpontokban a pénztárosok vagy a gyártósorok mellett gürizők mennyire vannak tárgyiasítva? Ráadásul aprópénzért, míg azért egy színvonalasabb pillangó hozzájuk képest vagyonokat vihet haza, sokkal kevésbé megerőltető munkával.
2018. jún. 23. 00:48
 14/29 anonim ***** válasza:
95%

Tényleg nem mindegy, hogy ki milyen személyiségű, miért csinálja, mennyiért csinálja. A legtöbb lánynak, főleg akik utcán vannak, de a lakásos lányok között is bőven akinek van valamilyen függősége. Drog, alkohol, ezek valamelyest segítenek elfelejteni a valóságot. De ezek a lányok általában nem keresnek túl jól, az alkalmazójuk leszedi őket egy csomó pénzzel, innen pedig egy ördögi kör az egész, itt már a tükör a legkisebbik gond.

Aztán meg van az az összeg, vendég színvonal és a körülmények, ahol annyi pénzt kapsz, hogy már azért nem számít a tükör. Mindennek és mindenkinek van ára. ;)

2018. jún. 23. 00:49
 15/29 A kérdező kommentje:
#13: Nem kell elgondolkodnom ezen, mert én is aprópénzért vagyok "tárgyiasítva".
2018. jún. 23. 01:23
 16/29 anonim ***** válasza:
50%
Lehet, hogy elsőre nevetségesen hangzik a nagy étvágy, de én hallottam már olyanról, aki effektíve emiatt (is) szerette, úgy volt vele, hogy miért ne fogadna el pénzt olyasmiért, amit amúgy is szívesen csinál. Szerintem a legtöbbjük ezt úgy fogja fel, hogy meló, és kész. Ha belegondolsz, van benne valami, mert amikor munkába jársz, te is olyasmit csinálsz, amit magadtól eszedbe sem jutna, de a pénzért cserébe elvállalod (kivéve, ha mondjuk tényleg a hivatásodból élsz meg, de ez sajnos nem túl gyakori). Te valószínűleg azért érzed tárgyiasítva magad egy ilyen ajánlattól, mert az emberek úgy állnak ehhez a kérdéshez, ahogy, de valójában ez is csak társadalmi megegyezés kérdése. Amire a prostik képesek, az a normák megkérdőjelezése, felülbírálása és figyelmen kívül hagyása. Ettől szerintem még nem feltétlenül lelki betegek.
2018. jún. 23. 05:36
 17/29 anonim ***** válasza:
69%

"Ja es ez az 'etvagyas' szoveg nevetseges..."

Nevess,ha akarsz. Én ismerek ilyen lányt, kellemest a hasznossal, miért baxon ingyen, ha pénzért is lehet? Ismersz minden fizetős lányt vagy mi? Belelátsz a fejükbe?

Taníts mester!

2018. jún. 23. 16:25
 18/29 anonim ***** válasza:
100%
Mi volt a szitu? Leírod mit mondott?
2018. jún. 23. 20:32
 19/29 anonim ***** válasza:
74%

#11: Te most szándékosan félre akarod érteni csak h ne kelljen foglalkoznod a prostik lelkivilágával??

De a cinikus kérdésedre válaszolva, igen, ingyen (HA AKAROK mert bejössz és/vagy szeretlek) lefeküdnék veled, ha viszont hozzám akarnál vágni bármekkora összeget, még ha ennél ("10es elég lesz?") stílusnál kicsit emberibb módon, akkor is vérig sértenél és megaláznál. Nem értem, h te ezt h nem érted...Szerinted attól h én nő vagyok, te meg férfi én szeretem ha megaláznak??Azt képzeled, hogy ha egy megvásárolható ürítőzsáknak néznek az nekem, mert nő vagyok, valamiért oké??

2018. jún. 23. 21:14
 20/29 anonim ***** válasza:
49%

# 17:

" Én ismerek ilyen lányt, kellemest a hasznossal, miért baxon ingyen, ha pénzért is lehet?"

Mert:

1) így nem olyannal szexel, akivel akar.

szerinted általában a vonzó emberek járnak prostihoz? még ha azok is járnának, akkor se elég egy nőnek ennyi általában, kell valamennyi érzelem

2)pénzért ürítőzsákként árulni magad NAGYON megalázó dolog

tudod, hogy nem számítasz, csak a tested, ezt azok a nők se szeretik érezni, akik amúgy a szexet szeretik..ehhez még hozzájön, hogy pénzért vásárolták őket. nem hiszem el, h nem érted h ez mennyire nyomorult érzés lehet

"Ismersz minden fizetős lányt vagy mi?"

Nem, de olvastam néhány tanulmányt (sőt én is írtam egyet bár csak egy egyetemi órára szóval nem túl nagy szám, de utána néztem azért a dolgoknak vmennyire), meghallgattam interjúkat stb.

"Belelátsz a fejükbe?"

Nőként valamennyire sztem igen.

"Taníts mester!"

Tanítanálak, de a cinikus, kissé agresszív hangnemű kommented után erősen kétlem h hajlandó lennél tanulni.

2018. jún. 23. 21:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!