Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jól teszem ha sohasem fogok szeretkezni?
Én is szomorú vagyok amiért törölték.
Szerencsére többet nem találkozom a lánnyal.
Mondjuk nem értem miért kellett törölni.
Nem volt szabálysértő.
Sajnos a GYK is kezd átesni a Trump korszakon, mert az új irányelv az, hogy automatikusan törölnek bármit ha sokan jelentik. :(
Nem egy hsz-emet távolíttatták már el, mert nem értettek velen egyet szélsőséges idióták.
Ilyen ez Balázs, ilyenek az emberek látod. G..cik.
Nekem sem alakul túl jól a csajjal, nekem az a bajom amitől te pont menekülsz. Alig találkozok vele élőben, és lehetetlen máshogy elérni.
Lehet nem lesz esküvő és nem leszel a Puncadi Acélpap :(
Ki kéne költözni erdőbe remetének, egy kutyával. Egy kutya egész életén át csak a te kedvedben jár, végtelenül hűséges amíg csak él. Bezzeg a nők, a csillagos eget is lehordhatod nekik, ha nem vagy toppon.
#15, Mi a probléma?
Nekünk elmondhatod... Balázs kérdései legalább erre jók, összehozzák az emberek ügyes bajos dolgait, és segítünk egymásnak. Ez már csak így megy.
Így alakult a Szabadkőműves társaság is... valaki feltett valahol egy nagyon idióta kérdést :D
Ez inkább Balázs közösségi oldala. Nem kérdéseket tesz fel, csak megosztja a gondolatait.
Jobban járnál valami más oldallal, ott is lehet anonim maradni.
Még talán pénzt is kereshetnél vele, ha jól megy ez a Púpolódás :D
Púp egy igazi influencer. Simán kiskálázna belőle havi x zs-t.
Én már indítanám a helyében a Youtube csatornát, Instagram profilt, és lehet nyomatni az influencerkedést. Balázs tudod mennyire jól megélnél a bújtatott gyúrós-papi-fehérje reklámokból?
Elhintesz néha egy-egy álcázott mondatot, hogy a GettoBuilder Devil Max 2000 Kreatin-monihidráddal pengézted ki Minecraft kockára a seggeidet. 1M jutalék, Balázs!
Olyat soha ne mondj, hogy soha! Még nem tudhatod, mit hoz a holnap. Bármikor találkozhatsz egy olyannal, aki miatt megszeged a fogadalmad. Ami dicsérendő, hogy pénzt nem fektetsz a szexbe. A lányok ne azért szexeljenek már, hogy jó üzlet. Pl. ingyen belépő a buliba, ingyen kaja a Mekiben, Plázában, ingyen fuvar, ingyen akármilyen szolgáltatás.
A világon ilyen nincs, hogy jó vagy rossz. Mert minden jóban van valami rossz és fordítva. Nyilván a kiábrándultság mondatja ezt veled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!