Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Jól teszem ha sohasem fogok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jól teszem ha sohasem fogok szeretkezni?

Figyelt kérdés
Eldöntöttem azt, hogy én sohasem fogok egyetlen egy lánnyal sem szexelni és nem is vágyom rá. Maga a szex és a lányok sem érdekelnek.

2018. jún. 21. 21:05
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Mi lett a vonatos lánnyal? Nem kell már menekülnöd előle?
2018. jún. 21. 22:23
 12/20 A kérdező kommentje:

Én is szomorú vagyok amiért törölték.

Szerencsére többet nem találkozom a lánnyal.

2018. jún. 21. 22:33
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

Mondjuk nem értem miért kellett törölni.

Nem volt szabálysértő.

Sajnos a GYK is kezd átesni a Trump korszakon, mert az új irányelv az, hogy automatikusan törölnek bármit ha sokan jelentik. :(

Nem egy hsz-emet távolíttatták már el, mert nem értettek velen egyet szélsőséges idióták.

Ilyen ez Balázs, ilyenek az emberek látod. G..cik.

Nekem sem alakul túl jól a csajjal, nekem az a bajom amitől te pont menekülsz. Alig találkozok vele élőben, és lehetetlen máshogy elérni.

Lehet nem lesz esküvő és nem leszel a Puncadi Acélpap :(

Ki kéne költözni erdőbe remetének, egy kutyával. Egy kutya egész életén át csak a te kedvedben jár, végtelenül hűséges amíg csak él. Bezzeg a nők, a csillagos eget is lehordhatod nekik, ha nem vagy toppon.

2018. jún. 21. 23:00
 14/20 anonim ***** válasza:
Te sem erdekelsz minket :)
2018. jún. 21. 23:54
 15/20 anonim ***** válasza:
Én is így érzem nőként.
2018. jún. 21. 23:56
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

#15, Mi a probléma?

Nekünk elmondhatod... Balázs kérdései legalább erre jók, összehozzák az emberek ügyes bajos dolgait, és segítünk egymásnak. Ez már csak így megy.

Így alakult a Szabadkőműves társaság is... valaki feltett valahol egy nagyon idióta kérdést :D

2018. jún. 22. 00:09
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

Ez inkább Balázs közösségi oldala. Nem kérdéseket tesz fel, csak megosztja a gondolatait.

Jobban járnál valami más oldallal, ott is lehet anonim maradni.

Még talán pénzt is kereshetnél vele, ha jól megy ez a Púpolódás :D

2018. jún. 22. 00:35
 18/20 anonim ***** válasza:

Púp egy igazi influencer. Simán kiskálázna belőle havi x zs-t.

Én már indítanám a helyében a Youtube csatornát, Instagram profilt, és lehet nyomatni az influencerkedést. Balázs tudod mennyire jól megélnél a bújtatott gyúrós-papi-fehérje reklámokból?

Elhintesz néha egy-egy álcázott mondatot, hogy a GettoBuilder Devil Max 2000 Kreatin-monihidráddal pengézted ki Minecraft kockára a seggeidet. 1M jutalék, Balázs!

2018. jún. 22. 00:49
 19/20 A kérdező kommentje:
Sajnálom, hogy nem sikerül a lánnyal sokat találkoznod.
2018. jún. 22. 08:48
 20/20 anonim ***** válasza:

Olyat soha ne mondj, hogy soha! Még nem tudhatod, mit hoz a holnap. Bármikor találkozhatsz egy olyannal, aki miatt megszeged a fogadalmad. Ami dicsérendő, hogy pénzt nem fektetsz a szexbe. A lányok ne azért szexeljenek már, hogy jó üzlet. Pl. ingyen belépő a buliba, ingyen kaja a Mekiben, Plázában, ingyen fuvar, ingyen akármilyen szolgáltatás.

A világon ilyen nincs, hogy jó vagy rossz. Mert minden jóban van valami rossz és fordítva. Nyilván a kiábrándultság mondatja ezt veled.

2018. jún. 22. 12:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!