Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért dob ki azonnal "a nő" amint elmondom neki a perverzióim, hazudnom kellene, hogy mellettem maradjon?
Nem éppen mindennapi dolgok.. de ez van.
Már a harmadik kapcsolatom relatív rövid időn belül ahol tudunk beszélgetni egymással, vannak programjaink és ahol alapvetően a szex jó, tehát a nő ki van elégítve.
Kezdetben élvezik is, hogy van fantáziám és mértékkel perverz vagyok, majd mikor elérünk egy "lelki" szintre ahol ténylegesen megnyílunk egymásnak, majd mesélünk a legbizarrabb gondolatainkról/vágyainkról/fantáziánkról, persze tényleg őszinte vagyok, és nincsenek tabuim, tudom mit akarok.
Van jó néhány fétisem, de ügyelek nem végtelenül mohó lenni és csak mértékkel kiélni mindezt mert fontos, hogy a másik ne érezze elnyomva magát kvázi ne egy használati tárgyként élje meg a kapcsolatunkat, ami nem csak a szexről szól.
Izgatnak a vizes játékok, beöntés, pici kínzással, fájdalom, kontroll sm, ds, a vér azonban maximum menstruációkor jöhet szóba. A keményebb fenekelés lételemem.
Azonban amikor arról beszélünk, hogy mi az ami izgatna akkor ezekről a dolgokról beszélek:
- harmadik fél bevonása, ahol csak néző vagyok
- punci/popsi tágítás orvosi eszközökkel, kúp, beöntés
- abdl (pelenka) pl bepelenkázni a nőt és úgy szopatni
- duplaanál (maga a látvány gyönyörű ahogy két farok van egyszerre a fenékben ami szépen kitágul)
Persze úgy állok ehhez, hogy izgatják a fantáziám de nem úgy, hogy adott nő akarata ellenére történne, úgy kicsit sem szeretném. Viszont már nem az első, hogy úgy érzem egy ilyen tartalmasabb beszélgetés után megtörik valami a kapcsolatokban és rövidesen vége is lesz..
Pedig csak őszinte vagyok, és nem ártani szeretnék senkinek, csupán beszélek a sötétebb fantáziáimról.
Miért utasítanak el ezt követően a nők akik addig már magukhoz közelebb engedtek?
Szerintem hamar állsz elő ezekkel.
Nincs sexfejlődés. Mondhatni azonnal szeretnél dolgokat,nincs kifutàs,ràunás.
Pedig az kellene,hogy legyen indok. Pl. Feldobni valamivel a sexet..és innen mondhatod.
Nemmhazudsz csak nem mondaszel mindent azonnal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!