Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Idősebb nők vágynak a fiatalabb pasikra?
26 éves vagyok és minden vágyam egy idősebb érett nő.
Azt se tudom hogy kozelitsek feléjük. Szerintetek?
Nekem 2 alkalommal volt dolgom idősebb nővel. Mindig egy bókkal indítottam, persze nem csak azért, úgy is gondoltam. Aztán elkezdtünk beszélgetni, majd megtörtént, aminek kötelező volt megtörténnie. Az egyik 38, a másik 44 volt.
26F
Van, aki igen, van aki nem. Mint ahogy a fiatal férfiak közül is van, akit izgat egy idősebb nő, van, akit hidegen hagy.
7-es: láttam én már tinilányt is narancsbőrrel, és 60 éves olyan feszes testet is, hogy dobtam egy hátast. Ez genetika és jó nagy százalékban életvitel kérdése!
Szerintem tévedésben élnek egyesek. Ha én feszes testet akarok, fogdoshatnám a saját seggem is.
Ha viszont finom, érett asszonyt szeretnék, annak ne legyen már kemény a húsa...
Tizenhatos !
Írj privátot nekem..
17#
Ilyenkor neked kéne indítani
Köszi tizennyolc, igazad van..
Írok .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!