Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Belemennetek ilyen szexkapcsolatba lányok?
Figyelt kérdés
Külföldön élő jóképű srác évente párszor hazalatogat, elhalmoz titeket minden jóval, cserébe míg itthon van szexeltek vele2018. jún. 21. 15:48
1/17 anonim válasza:
Ha épp ezt keresem,akkor igen. :)
2/17 anonim válasza:
Az év többi részében mi lenne, akkor csak sakkozni, olvasgatni ?
3/17 A kérdező kommentje:
Az év többi részében kint dolgozok. Persze lehetne jönni nyaralni.
2018. jún. 21. 15:57
4/17 anonim válasza:
Nekem nem volt pofám ezt a kérdést feltenni nyilvánosan. :D
Azért pár év szexpartner-keresős tapasztalat után azt tudom mondani, baromi ritka az ilyen nő, mert aki hosszabb távú szex-kapcsolatot akar, annak az is fontos, hogy kicsit sűrűbben legyen az ember fia elérhető, aki meg nem, az meg baromi könnyen lelép és keres magának más partnert.
5/17 anonim válasza:
Persze, ha épp ezt akarnám, miért ne, csak nem lenne kizárólagos, max, amíg itthon van. Meg nem is venném komolyan, csak szórakozásnak fognám fel.
6/17 anonim válasza:
Ez nem feltétlenül rossz ajánlat. Ha nem lennék szerelmes lehet elgondolkodnék egy ilyenen 23/L
7/17 anonim válasza:
Mit dolgozol? Hány éves vagy? Mesélj egy kicsit.
8/17 anonim válasza:
Nekem tetszene, fuggoen attol hogy hany eves vagy es melyik orszagban vagy.
Igazabol mar volt is ilyenem.
De amugy siman talalhatsz kint is baratnöt.
9/17 anonim válasza:
A képe lehet jó, a helyesírása nem. A "lányok" elé egy vessző elkelne. Persze ez nem számít, semmi sem számít, ennyivel kihagyhatunk minden harmadik betűt, mert úgy is el lehet olvasni, vagy a betűket se kellene mind ismerni, mert minek? A "belemennetek"-en nincs ékezet, mert minek, de mindenhol máshol van. Igaz is, írni minek kell tudni, dugni anélkül is lehet, ahhoz nem kell ész.
10/17 A kérdező kommentje:
Spanyolországban nőttem fel, ahhoz képest szerintem elég jól írok magyarul.
2018. jún. 21. 23:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!