Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az normális, hogy 20 éves lány létemre vonzódom a 15-16 éves kamaszfiúkhoz?
Figyelt kérdés
Tetszenek a finom, gyermeki vonások, a vékony testalkat és az arcszőrzet teljes hiánya, arról nem is beszélve, mennyire izgat az a tudat, hogy őket még "be lehet törni", a nagy részük érintetlen, vagy legalábbis relatíve tapasztalatlan. Magamon kívül csak egy lányt ismerek, aki hasonlóképpen van ezzel, mindenki mástól inkább azt hallom, hogy az idősebb, férfiasabb pasikra csorgatják a nyálukat. Volt már, akitől megkaptam, hogy beteg vagyok (azt azért kiemelném, hogy serdületlen kisfiúkhoz nem nyúlnék).2018. jún. 20. 22:53
11/19 anonim válasza:
Amúgy a sánta kutya nem akad így fel a villanypásztorra...
12/19 anonim válasza:
Uristen de jo h nem vagyok ezzel egyedul ...xdd
Szinten 20 L
14/19 kovpet válasza:
Én is így vagyok ezzel, de én sem 20 éves nem vagyok már, sem nő. Nő mondjuk sosem voltam :)
15/19 anonim válasza:
nekem bejönnek az idősebb pasik is (olyan 35ig max), de néha begerjedek a nálam kicsit fiatalabbakra is,ahogy Te is írtad..17-18 évesekre pl:) 22/L
16/19 anonim válasza:
Nem vagy egyedül😂😂
21 L vagyok es 16 eves a fiu tetszik.
Mondjuk nem feltetlen azert mert pont csak ez a korosztaly johet szoba, de nekem is mindig fiatalabbak tetszettek.
Szerintem nincs ebben semmi beteges igazabol par evrol beszelunk. Kesobb ez majd fel se tunik.
17/19 anonim válasza:
Szerintem nem gáz, én például az érettebb nőket szeretem, a korombelieket valamiért túl komolytalannak tartom.
16/F ;) :D:D:D
18/19 anonim válasza:
Semmi baj veled! Ha a pasiknak is az ilyen fiatal lányok tetszenek, akkor neked is lehet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!