Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Srácok! Ti szoktatok szándékos...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok! Ti szoktatok szándékosan úgy helyezkedni a felfelé haladó mozgólépcsőn, hogy egy jó fenekű lány mögé kerüljetek?

Figyelt kérdés
Itt a nyár, shortok és testhez simuló nadrágok. Felmerült bennem a kérdés, hogy vajon csak én vagyok-e úgy vele, hogy szeretem, ha a mozgólépcsőn töltött 40 másodperc alatt is szép a kilátás :) A kérdéssel nem szoknya alá befotózásra gondolok, vagy hasonlók, csak ártatlan nézelődésre.

2018. jún. 20. 17:05
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
28%
Igen, szoktam. És sok lány rá is játszik, ha érzékeli, hogy nézed.
2018. jún. 20. 17:06
 2/13 anonim ***** válasza:
15%

Igen, kifejezetten.

És szerinted miért kell az ajtóban előreengedni a nőket? ;)

22F

2018. jún. 20. 17:07
 3/13 anonim ***** válasza:
36%

Nem. Nem vagyok annyira retardált hogy ilyesmiben éljen ki magam...

Szánalmas az olyan felnőtt férfi mint te, akinek ez valami hobbi/fétis. Inkább töltenéd az időd párkereséssel, és tennéd oda magad hogy életképes légy egy komoly, tartós párkapcsolatba, ahelyett hogy a lányok szoknyája alá kukucskálsz ahol csak tudsz.

2018. jún. 20. 17:08
 4/13 anonim ***** válasza:
76%

"Szerinted miért kell előreengedni az ajtóban a nőket?"

Azért mert udvarias vagy. Nem egy paraszt.

2018. jún. 20. 17:10
 5/13 A kérdező kommentje:
Kedves 3. válaszoló: Nem hiszem, hogy a kérdésemből bármit le lehet szűrni az életem egyéb területeiből, és nem is hiszem hogy sok köze lenne a kettőnek egymáshoz.. de köszönöm a feltételezéseket :) amint a kifejtésben le is írtam, nem szoknya alá nézegetésről van szó, csak azt nézem, amit amúgy is az illető nő a kirakatba tesz ;)
2018. jún. 20. 17:12
 6/13 anonim ***** válasza:
75%
#4 Poént nem ismered?
2018. jún. 20. 17:12
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem szoktam direkt azért felmenni egy lépcsőn, hogy egy lány fenekét megbámuljam, de ha a véletlen úgy hozza, hogy pont előttem van egy, akkor nem lefelé bámulok :)
2018. jún. 20. 17:20
 8/13 anonim ***** válasza:
67%
Igyekszem olyan metrókocsiba szállni ahol valamilyen jó csaj van... valami jó is legyen a bkv-zásban. A mozgólépcső meg csak ajándék utána. :D
2018. jún. 20. 17:30
 9/13 anonim ***** válasza:
Volt ilyen, a sarka ODAlendült 1×, azóta nincs ilyen.
2018. jún. 20. 20:44
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Hát ha már lepcsozok, vagy mozgolepcsozok, kellemesebb egy jo segg mogott menni. Akár kilesni a bugyi formáját, esetleg ha átut az egész szine, formája, netán még a csipke is néha. Foleg ha nagyon lenge anyagu ruha, szoknya van rajtuk. Igen, mindig teszek pár gyorsabb, lassabb lepest, hogy jo helyre keruljek a lepcson. De nem vagyok semmi tolakodo, semmi perverz. Pár modositott lépéstol nem tobb.

28F

2018. jún. 20. 22:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!