Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Elítélendő szerintetek egy 2...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elítélendő szerintetek egy 2 fiú+1 lány szex ha mindhárman egyformán szeretnék kipróbálni?

Figyelt kérdés

Már egy ideje ismerem egyik barátnőm bátyját meg az egyik legjobb barátját:)Utóbbi időben sok időt töltünk el együtt:)Jól kijövünk egymással,persze látom,érzem rajtuk hogy mindkét fiúnak nagyon tetszem:)Múlt héten szóbahozták mi lenne ha kipróbálnánk egy 3-ast..

Először azt gondoltam csak poénkodnak de komolyan gondolják,ciki vagy sem de őszintén elkezdtem rajta gondolkodni és igazából érdekelne is,végülis most vagyok fiatal csak nem szeretném megbánni utána:S:)Meg még ők sem csinálták így 3-asban azt mondták így nem tudom mennyire működne ez köztünk:)Plusz ők azért magasabb,sportosabb és izmos fiúk,nekem meg alacsonyabb,vékony alkatom van,és azért nem szeretnék sérülni véletlenül se:S:)Mivel most nyáron lenne ez így szerintetek forrónaci,póló,papucs jó lesz majd?Nemrég vettem egykét új nacit mivel előtte azért elmennénk enni,inni vagy más programra:)Az alkatom az mennyire lenne hátrány a fiúk izmosabb alkata miatt szerintetek?Nem teszek ki ide magamról képet de tudok mutatni ha úgy egyszerűbb válaszolni:)Elítélendő szerintetek hogy érdekel engem is ez a 3-as és nekem sincs ellenemre?Működhet majd ez köztünk vagy csalódás is lehet belőle?

2018. jún. 19. 23:11
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
31%

17

Ezekkel a szar hasonlatokkal csak azt bizonyitod,hogy mennyire gyerekes es hulye felfogasod van.

En is tudok ilyet:

Tudod milyen a jo hegyezo nem? Amelyik nem csak egy ceruzat tud kihegyezni.

Ennyit errol.

2018. jún. 20. 14:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!