Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elítélendő szerintetek egy 2 fiú+1 lány szex ha mindhárman egyformán szeretnék kipróbálni?
Már egy ideje ismerem egyik barátnőm bátyját meg az egyik legjobb barátját:)Utóbbi időben sok időt töltünk el együtt:)Jól kijövünk egymással,persze látom,érzem rajtuk hogy mindkét fiúnak nagyon tetszem:)Múlt héten szóbahozták mi lenne ha kipróbálnánk egy 3-ast..
Először azt gondoltam csak poénkodnak de komolyan gondolják,ciki vagy sem de őszintén elkezdtem rajta gondolkodni és igazából érdekelne is,végülis most vagyok fiatal csak nem szeretném megbánni utána:S:)Meg még ők sem csinálták így 3-asban azt mondták így nem tudom mennyire működne ez köztünk:)Plusz ők azért magasabb,sportosabb és izmos fiúk,nekem meg alacsonyabb,vékony alkatom van,és azért nem szeretnék sérülni véletlenül se:S:)Mivel most nyáron lenne ez így szerintetek forrónaci,póló,papucs jó lesz majd?Nemrég vettem egykét új nacit mivel előtte azért elmennénk enni,inni vagy más programra:)Az alkatom az mennyire lenne hátrány a fiúk izmosabb alkata miatt szerintetek?Nem teszek ki ide magamról képet de tudok mutatni ha úgy egyszerűbb válaszolni:)Elítélendő szerintetek hogy érdekel engem is ez a 3-as és nekem sincs ellenemre?Működhet majd ez köztünk vagy csalódás is lehet belőle?
Nincs ebben semmi rossz, én is voltam már 3-masban. Szerintem egyik legjobb fiatalkori emlék marad, aztán, hogy ki mit gondol az már nem az én bajom, elég ha mi hárman jól éreztük magunkat. Szóval ha szeretnéd, szerintem menj bele, attól, hogy még nők vagyunk nem jelenti azt, hogy nem élvezhetjük a szexet, mert a világ " jajj micsoda qurva " kategóriába sorol. Részemről én biztosan bevállalnám ismét ha úgy adódna, nincs ebben semmi rossz. Ha mindenkinek jól esik, hát miért ne.
Egyedül arra figyelj, bár nem tudom, hogy szeretnétek, hogy ha egyikük a másik bejáratot használná, akkor előtte tisztálkodj ott is, mindössze ennyi. Jó szórakozást hozzá. :)
Nyilvan a pasikat nem kell elitelni csak a kerdezot, ugye?
Ezt a visszamaradott gondolkodást egyesek fejeben.
Ha mondjuk megnézel egy ilyen videót (pl. xvideos.com-on kulcssző thin dp)., akkor látod, hog vékony csajoknak is megy.
A gond az, hogy az emberek pofáznak, és az ilyennek a híre elterjed.
Inkább prőbáld ki azt, hogy vibrátort teszel közben a fenekedbe.
17
Tárgyiasítás felsőfokon.
Amúgy nem mindegy, hogy egy csajnak két pasi egyszerre volt meg vagy külön-külön? Vagy ti már csak szűzikékkel álltok le?
Miért kéne bárkit is elítélni? A vágyai miatt meg pláne??
Ha úgy érzed, akkor próbáld ki.. Az hogy most hány fiúval vagy, az később teljesen mindegy lesz, a pina nem kopik el a használattól, ahogyan a f@x sem... Éld ki magad, próbáld ki amit szertnél, csak előtte gondolkodj és gondoskodj a védekezésről. Ésszel él az ember (már amelyik..).
Ha ismered a srácokat és megbízol bennük, akkor meg tudjátok beszélni ki mire vágyik és akkor jó élmény lesz.
Küldd át a képet nyugodtan, meg tudom mondani melyik nadrág illik legjobban egy ilyen estéhez - volt részem ilyesmiben párszor ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!