Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők nekem van a barátnőmimnek van furcsa izlésem? (többi lent)
Nekem az olyan típusu pasik jönnek be, mint pl Robert Downey jr vagy Tom Hiddleston.
De nekik az ilyen homokos fejű kisfiúk tetszenek mint pl. Charlie Puth vagy Justin Bieber.
Velem van a baj, hogy a 30-50 közötti pasikat figyelem vagy velük?
Én 23 vagyok, ők pedig 20,24 és 27 évesek.
Jó persze, de elég fura látni ezt.
Mármint három egy ellen.
Szerintek nincs gond az én izlésemmel?
Nincs ezzel semmi gond. Én az a generáció vagyok aki neked bejön, elég sok lány szereti a 30-50 közöttieket. Sok lány meg borzasztóan öregnek tartja őket és "tök gáz" dolognak érzi ezt. Lényegtelen, hogy kinek mi jön be, a lényeg, hogy mindenki találja meg a párját és legyen boldog.
Neked annyiban nehezebb, hogy 30-50 között jóval nehezebb szingli pasit találni. Vagy már foglaltak és szerető lehetsz vagy valami nem stimmel velük. :) De nem lehetetlen a projekt, csak kicsit rá kell feküdni.
Teljesen normális ízlésed van, válogass azok közül akik neked bejönnek, ilyen egyszerű! Ja és még valami: senkinek semmi köze hozzá, hogy neked milyen pasik jönnek be. Még akkor se, ha a 70 éves járókeretes nyugdíjasokra gerjednél. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!