Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Új párom van. Arra panaszkodot...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Új párom van. Arra panaszkodott, hogy az intim területemnek nincs jó íze. Az előző kapcsolataimban semmi ilyen gondom nem volt, én sem éreztem semmit magamon. Mit ajánlanátok a helyzet megoldására?

Figyelt kérdés
Igen,okoz örömet orálisan. Azóta figyelem magam,de semmi rossz illatot nem érzek. Utána olvastam, és azt írják,hogy valakinek a szexuális izgalom erőteljesebben jön ki,mely erőteljes illatot okoz. Olvastam hüvely flora helyreállítóról, intim mosakodorol,mi segíthet,hogy jobb legyen az ízem?

2018. jún. 19. 21:38
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem illetek össze genetikailag. Vannak rá kísérletek: Sportoló srácok izzad póéóit szagoltatták egyetemista klányokkal akik megjelölték a legrosszabb és a legjobb szagú pólókat. Utána genetikai teszt volt. Kiderült hogy a genetikailag nagyon eltérők jöttek be egymásnak, a hasonló génnel rendelkezők büdösnek találták a másikat.
2018. jún. 19. 23:19
 12/15 anonim ***** válasza:
Nagy a gyanum, hogy az elozo nojei nem dohanyoztak, es lehet azt erzi. Kerdezz ra erre.
2018. jún. 20. 01:05
 13/15 anonim ***** válasza:
66%

jajj hagyjuk már ezt a dohányzást.

ugyanúgy lehet savanyú ételtől, pl esetestől, vagy sok citromsavtól.

sőt a ciklus is befolyásolja.

kérdező, hagyd ezt a pasit a francba, hidd el, csak rombolja az önbizalmad, és máskor más pasinál is emiatt lesznek gátlásaid. tapasztalat!

2018. jún. 20. 01:10
 14/15 anonim ***** válasza:
80%

A csajom puncijának minden ciklusban más ize és illata van. Más peteéréskor, menszi előtt, alatt. Minegyiket szeretem, kivéve amikor véres. Akkor nagyon intenzív de türhető csak ilyenkor nem nyalom (érthető módon), de a dugástól nem riaszt el.

Ez a dohányzás, meg étkezés meg ilyesminek semmi köze az ízéhez illatához, tapasztalatból mondom.

De ilyen pasival akinek nem tetszik nem maradnék a helyedben. Mindig amikor a lábad között van a feje érezd magad kellemetlenül.

Lehet nem szeret nyalni és így akarja megúszni az orális szexet.

2018. jún. 20. 01:17
 15/15 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat. Tehát: NEM dohányzom ;) igen,olvastam a genetikat is,hogy úgymond nem illenek össze a hormonjaink,ezzel az eggyel nem igazán tudok mit kezdeni sajnos. A PH5.5os tusfürdőt okvetlenül kipróbálom. A probléma az az,hogy ő viszont nagyon is nyalni szeretne, és nem elzárkózni akar az orális szextől,hanem csinálni.
2018. jún. 20. 01:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!