Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Új párom van. Arra panaszkodott, hogy az intim területemnek nincs jó íze. Az előző kapcsolataimban semmi ilyen gondom nem volt, én sem éreztem semmit magamon. Mit ajánlanátok a helyzet megoldására?
jajj hagyjuk már ezt a dohányzást.
ugyanúgy lehet savanyú ételtől, pl esetestől, vagy sok citromsavtól.
sőt a ciklus is befolyásolja.
kérdező, hagyd ezt a pasit a francba, hidd el, csak rombolja az önbizalmad, és máskor más pasinál is emiatt lesznek gátlásaid. tapasztalat!
A csajom puncijának minden ciklusban más ize és illata van. Más peteéréskor, menszi előtt, alatt. Minegyiket szeretem, kivéve amikor véres. Akkor nagyon intenzív de türhető csak ilyenkor nem nyalom (érthető módon), de a dugástól nem riaszt el.
Ez a dohányzás, meg étkezés meg ilyesminek semmi köze az ízéhez illatához, tapasztalatból mondom.
De ilyen pasival akinek nem tetszik nem maradnék a helyedben. Mindig amikor a lábad között van a feje érezd magad kellemetlenül.
Lehet nem szeret nyalni és így akarja megúszni az orális szexet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!