Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a roma fiúknak szokott magyar barátnője lenni, de a roma lányoknak nem szokott magyar barátja?
Figyelt kérdés
Nyílván az előbbiből sincs rengeteg, abba sem mennék bele , hogy az ilyen kapcsolatok mennyire tartósak,hogy végződnek, nem ez a lényeg. Hanem az,hogy cigány fiút már többször is láttam, pl.buszmegállóban nyalni-falni magyar lányt, de cigány lányt (én) még nem láttam magyar fiúval .
Miért van ez?
A cigány lányok vagy a magyar fiúk az elutasítóbbak a másik csoporttal szemben? Vagy kölcsönösen taszítják egymást?Vagy más oka van? Ti hogy látjátok?
(Ne torrkoljon értelmetlen veszekedésbe a kérdés légyszi😀).
2018. jún. 19. 14:25
11/14 anonim válasza:
Itt Nógrád megyében vegyes a felhozatal.
12/14 anonim válasza:
Talán azért, mert a magyar gyereknek több esze van annál, hogy összefeküdjön mindenféle cigóval.
13/14 anonim válasza:
Egyszer randiztam egy roma származású lánnyal, nagyon klassz volt. Bár nem látszott rajta egyértelműen hogy roma. Nem a származása miatt nem jöttünk össze végül, de emlékezetes randi marad istenien csókolt és nagyon kedves lány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!