Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a roma fiúknak szokott magyar barátnője lenni, de a roma lányoknak nem szokott magyar barátja?
Nyílván az előbbiből sincs rengeteg, abba sem mennék bele , hogy az ilyen kapcsolatok mennyire tartósak,hogy végződnek, nem ez a lényeg. Hanem az,hogy cigány fiút már többször is láttam, pl.buszmegállóban nyalni-falni magyar lányt, de cigány lányt (én) még nem láttam magyar fiúval .
Miért van ez?
A cigány lányok vagy a magyar fiúk az elutasítóbbak a másik csoporttal szemben? Vagy kölcsönösen taszítják egymást?Vagy más oka van? Ti hogy látjátok?
(Ne torrkoljon értelmetlen veszekedésbe a kérdés légyszi😀).
Ez szerintem nem teljesen igaz.
Egyik roma barátnőm csak fehér fiúkkal kezd.
Itt nàlunk Borsodban csak a fordítottját látom.
N
Én is borsodi vagyok,de még nem láttam a fordítottját,persze ez nem azt jelenti,hogy nem is létezik.
De én személy szerint csak cigány fiú-magyar lány párosokat látok, és akiket eddig láttam nem diplomás cigányok lehettek, a magyar lányok meg nagyon szép,ápoltak voltak. Viszont ha nagy ritkán látok egy ápoltabb,viszonylag szép cigánylányt vagy cigánylányokkal vagy cigány fiúval van.
#3; bemutathatnál a barátnődnek!
Van most párja?
Nem minden esetben ismerek roma lányt magyar pasival 15 éve vannak együtt 5 éve házasok 2 kisgyerekük van
Én igaz csak félvér vagyok de nekem is magyar Párom van
24N
Ez a kérdés rasszista ;D
Vasárnap láttam egy párocskát a metropotlón. A lány kicsit tesznyedt volt, a csávó meg ilyen 20. Századi vagány gyerek, szakállkával. Nem volt baj a csajjal konkrétan, kicsit nagy volt a hasa. Cigány volt A csávó jobb forma volt (igy férfi szemmel). Na hát kivétel
Talán inkább az van h a roma lányok jobban kikapaszkodnak, nem tűnik fel a származásik, mert betudjátok a szoliban. Tehát ezzel cáfolom a kérdés létjogát
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!