Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, meddig bírjátok ki orgazmus nélkül? Ha sokáig nem nyúltok magatokhoz, milyen gyorsan mentek el?
Figyelt kérdés
2018. jún. 19. 00:19
11/11 anonim válasza:
Nincs összefüggés. Ha nem csinálom, akkor az azért van, mert valamiért nem kívánom. Volt már, hogy hónapokig nem volt hozzá kedvem (gyógyszer miatt), és nem csináltam egyszer sem. Ha stresszesebb vagyok, heteket is kihagyok és nem hiányzik, máskor meg minden nap, akár többször is. Az, hogy mióta nem csináltam, nem függ össze azzal, hogy mennyi idő kell. Attól függ, milyen kedvem van éppen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!