Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Pasik, őszintén! Nektek mit...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik, őszintén! Nektek mit jelent az a kifejezés hogy "jó szex"?

Figyelt kérdés
Oké, persze hogy nem mindenkinek ugyanaz csak pár véleményre vagyok kíváncsi.
2018. jún. 19. 00:08
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
92%

Amikor a csajom úgy fekszik mellettem az ágyban hogy megmozdulni sem bír, csak lazul és fülig ér a szája úgy lerendeztem.

Nekem ez a jó szex.

2018. jún. 19. 00:12
 2/15 anonim ***** válasza:
98%

#1+1

22F

2018. jún. 19. 00:13
 3/15 anonim ***** válasza:
98%
Amikor mindketten élvezzük, nem önzősködünk. Ha elfogadja, hogy én "irányítok" és nem akar felülkerekedni. Szeretem kicsit durvábban csinálni, mert tudom, hogy ő is így szereti. Aztán szex után lihegve fekszünk csak az ágyon egymás karjaiban arra gondolva, hogy basszus de jó volt.
2018. jún. 19. 00:13
 4/15 A kérdező kommentje:
Kedves 1. Válaszoló, kifejtenéd hogyan lehet ezt elérni? Jelenlegi barátnőm az első akivel el akarom érni hogy kölcsönös legyen az élvezet.
2018. jún. 19. 00:18
 5/15 anonim ***** válasza:
98%

1 vagyok

Kell hozzá tapasztalat: tudom mit hogyan szeret, mikor mivel tudom feldobni a szexet, milyen fantáziái vannak, mikor durvuljak be és mikor fimonam. Szóval ismerem a párom testét, lelkét, gondolatát, piszkos fantáziáit.

Nekem nem fontos hogy elélvezzek, nem is nagyon szeretek mert akkor úgy érzem hogy kicsúszik a kezemből az irányítás. A legfontosabb és amit a szexben a legjobban élvezek, ha a nőm megőrül attól amit csinálok vele.

2018. jún. 19. 00:30
 6/15 anonim ***** válasza:
y
2018. jún. 19. 00:34
 7/15 anonim ***** válasza:
97%

Amikor ugy erzem, orgazmus kozben, hogy az agyam spriccel ki a farkambol, mikozben a richter-skala szerint 12-es erossegel reng a fold korulottem. Egyebkent jo szex az, amelyik mindket fel szamara kielegito. Jo szex az, amire nyugdijas koromban is fogok emlekezni. Az, amikor mar nem szamolom haromnal tovabb hanyszor ment el a partnerem. Jo szex az, mikor mar megorulok, mert annyira gorcsol a vadlidm es izomlazas a farkam, de tolom ameddig birom.

Jo szex az, amikor gorcsbe randul az allkapcsom mert mar xedszerre nyalom szet a paromat.

2018. jún. 19. 00:39
 8/15 A kérdező kommentje:
Mindenkinek ment a zöld kéz! Azért páromnak megmutatom ezt a kérdést mielőtt belekezdenénk, vajon neki bejönne-e mindez. Nem akarom a rossz szex miatt elveszíteni :(
2018. jún. 19. 00:45
 9/15 anonim ***** válasza:
BDSM szexparti.
2018. jún. 19. 01:09
 10/15 anonim ***** válasza:
Számomra a jó szex az ami után a párom bokdognak látom,és az ami után olyan egy szál cigi,mint egy korty víz a sivatagban:)
2018. jún. 19. 01:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!