Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik, őszintén! Nektek mit jelent az a kifejezés hogy "jó szex"?
Amikor a csajom úgy fekszik mellettem az ágyban hogy megmozdulni sem bír, csak lazul és fülig ér a szája úgy lerendeztem.
Nekem ez a jó szex.
1 vagyok
Kell hozzá tapasztalat: tudom mit hogyan szeret, mikor mivel tudom feldobni a szexet, milyen fantáziái vannak, mikor durvuljak be és mikor fimonam. Szóval ismerem a párom testét, lelkét, gondolatát, piszkos fantáziáit.
Nekem nem fontos hogy elélvezzek, nem is nagyon szeretek mert akkor úgy érzem hogy kicsúszik a kezemből az irányítás. A legfontosabb és amit a szexben a legjobban élvezek, ha a nőm megőrül attól amit csinálok vele.
Amikor ugy erzem, orgazmus kozben, hogy az agyam spriccel ki a farkambol, mikozben a richter-skala szerint 12-es erossegel reng a fold korulottem. Egyebkent jo szex az, amelyik mindket fel szamara kielegito. Jo szex az, amire nyugdijas koromban is fogok emlekezni. Az, amikor mar nem szamolom haromnal tovabb hanyszor ment el a partnerem. Jo szex az, mikor mar megorulok, mert annyira gorcsol a vadlidm es izomlazas a farkam, de tolom ameddig birom.
Jo szex az, amikor gorcsbe randul az allkapcsom mert mar xedszerre nyalom szet a paromat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!