Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rosszlanyok.hu tapasztalat?
lassan 24 éves leszek, srác vagyok és alkalmatlan szocializálódásra, ezért nincs olyan sok barátom se, barátnőm meg sose volt, mondjuk ehhez az is hozzátesz hogy se arcra, se alkatra nem vagyok valami vonzó (azért ápoltnak ápolt vagyok)
elkezdtem gondolkodni prostin, rossz lányokról mi a vélemény? hozzám nem nagyon tudna jönni, a prosti lakására menést meg úgy képzelem el hogy amint belépek leüt valaki és másnap ruha, értéktárgyak és vese nélkül ébredek a senkiföldjén
normális válaszokat előre is köszönöm
Voltam párnál, szép élmények voltak, bár volt 1-2 "azért ezt a pénzt jobb helyre is tehettem volna"... Mármint hogy nem érte meg. Nem loptak még soha semmit, pedig zuhany előtt a ba5zobába hagyom a ruhám, benne mindennel.
Igaz, megválogatom kihez megyek, csak szimpi, jó értékelésű lányokhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!