Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek lehet olyat kérni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek lehet olyat kérni a lakásos prostituáltaknál, hogy eltöltene velem egy egész éjszakát?

Figyelt kérdés
Szexelnénk, velem aludna, majd reggel elmenne. És ha igen ez kb mennyibe kerülne mondjuk Budapesten ?

2018. jún. 18. 01:58
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
telefonálj és kérdezd meg. 1 óra kb 20.000 egy átlagosnál. Szorozd be.
2018. jún. 18. 02:03
 2/14 anonim ***** válasza:
81%
Kérdező: Igen az esetek többségében lehet ilyen szolgáltatást igénybe venni, nálad is alszik, ha akarod, de a kiszállásért, azaz, ha nem nála csináljátok, nyilván felárat számítanak fel... Nekem egyszer egy lány (nem tudtam, hogy prosti, rendes társkeresőn talált be) felajánlotta, hogy egész este nála 10ezer forint, igaz ez jó pár éve volt és nem mentem el hozzá, de azt írta azt csinálok vele amit csak akarok egész éjszaka... kicsit ijesztő volt ez az ajánlat, úgyhogy hagytam a francba... 10ezerért bármit? és, ha valaki meg akarja fojtani például? szóval kihagytam... amúgy az árak változóak... volt aki 60ezret mondott egyszer, pedig nem is kérdeztem, csak úgy önként felajánlotta... Egy a lényeg... ha rendes barátnőt szerzel, az lényegesen olcsóbb, mondjuk 60ezer forintból azért két hónapig is bírnátok minden este, ha csak néha elviszed moziba vagy vacsorázni...
2018. jún. 18. 05:07
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
A rosszlányok.hu-n többek írják is, hogy lehet.
2018. jún. 18. 08:26
 4/14 anonim ***** válasza:
83%

Lehet de kb 40-50 ezerrel számolj mert az időt amit veled től elhalaszt minimum 3-4 kuncsaftot és kiesés lenne neki

24N

2018. jún. 18. 08:38
 5/14 anonim ***** válasza:

ilyen van, hiszen még partikra is lehet találni lányt, hogy közösen menjetek el valahova.

persze nem órára fizetsz akkor, de azért egy nagyobb összeg

2018. jún. 18. 11:02
 6/14 anonim ***** válasza:
5, 40-50 ezer? :D te hol élsz? Normálisabbnál az egy óra extra nélkül.
2018. jún. 18. 11:49
 7/14 anonim ***** válasza:
20%

Nősülj meg, ember! Még a vacsorád is megfőzi. Ingyen. Veled alszik,ingyen.

És nem megy el reggel. Amit pár év múlva már sajnálni fogsz, de addig jó lesz...

2018. jún. 19. 21:52
 8/14 anonim ***** válasza:
83%

# 7

vagy nincs feleséged vagy vak vagy... egy feleség is pénzbe kerül... ha elmegy szülni, szerinted kire hárul a család fenntartása? jól jegyezd meg! az életben semmi sincs ingyen!!! pláne nem egy feleség... konkrétan, ha kiszámolod, hogy mire megismerkedtek és összejöttök, majd összeházasodtok és utána mennyi pénzt teszel bele a kapcsolatba (házvásárlás, kocsi stb.), pont olcsóbbra jön ki, ha csak a fizikai szükségleteidet elégíti ki egy prosti... hosszútávon sokkal jobban megéri.. pláne, ha még el is kell válni az asszonytól...

2018. jún. 20. 12:47
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
#8. Valahonnan nagyon ismerős ez a szöveg:)
2018. jún. 20. 13:40
 10/14 A kérdező kommentje:
9. Csak nem az életből ?
2018. jún. 20. 13:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!