Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az mitől lehet ezen az oldalon ha egy hirdető lánynál nem engedélyezett az értékelés kategória?
A napokban szeretném igénybe venni őt:)Nagyon tetszik nekem,szerintem elég szép csaj:)Csak pont emiatt hogy nem tudok róla olvasni értékeléseket kicsit félek hogy csalódni fogok:S:)Szerintetek ettől még érdemes felhívnom és elmennem hozzá?:)
Azért ez teljesen más mint ezek a munkák:D
És még nem hívtam fel de nyilván ha más lenne mint a képein akkor fognám magam és hazajönnék,ilyen egyszerű:)Ezzel gondolom tisztába vannak akiknek nem 100%-osak a képeik:)
# 3, Igen? Visszamondani lehet telefonon - bármi közbejöhet.
De ha nem azt kapom, amit vártam egy kozmetikusnál, amit ígértek. Pl. nem olyan a szalon vagy mást ígértek a honlapon, hirdetésben. Ez esetben, ha férfi lennék és nem azt a lányt látnám, aki a képeken volt akkor szerinted kötelező lenne kifizetni és még meg is ...-ni? Ő vert át.
Két lehetőség van ezen az oldalon amiért nem kívánja, hogy értékelést írjanak róla:
1. Valami nem stimmel... és nem akarja, hogy ezt nyilvánosan kibeszéljék
2. Nem szereti, ha hülyeségeket írnak róla és inkább kihagyja ezt a lehetőséget...
Nem mindig jelenti azt hogy nem jó prosti az adott lány
A Trollok rontják az üzletet
Vannak férfiak akik szimplán köcsögségből írogatnak baromságokat
Vagy ha egy lány nem fogadta őket mert pl ápolatlanok voltak
Vagy ha nem azt akarták csinálni a lánnyal amit lebeszéltek hanem olyat amit eleve nem vállal és elutasította őket
Ilyenkor a barmok mennek és lehúzzák a csajok értékelése öt mert erre verik
Ezért inkább úgy vannak vele h nem engedélyezik és inkább így legyen kicsit kevesebb vendég minthogy egy Toll jampi miatt ne legyen annyi bevétele se h az albit se tudja fizetni
24N
5. Hát ezt tőle kérdezd meg. Én nem fizetnék neki semmit. Felőlem ott is hagyhatja a kérdező, amikor látja, hogy nem néz ki jól, támogatom. De csak mert nem tartom sokra a prostituáltak "munkáját". Ettől függetlenül jobb helyeken nem engedik, hogy odamenj, ő vár rád, úgy készül, úgy osztja be az idejét, majd akkor szólsz, hogy ja bocs nem. Én régebben magántanárként is dolgoztam, és volt, aki két órával előtte szólt, hogy nem tud jönni mégsem. na kösz, én meg azért rohantam egész nap, hogy visszaérjek, kapja be. Valamit magára adó szolgáltató az elején kiköti, hogy X órával előtte már nem lehet lemondani az időpontot, vagy ha mégis, akkor is ki kell fizetni.
Még ami gond lehet, valami izomember esetleg ott van a prostituáltnál, és az ilyen esetekben odalép, hogy na hogy is van ez a nem fizetés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!