Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit tudna egy lány szétharapni?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tudna egy lány szétharapni?

Figyelt kérdés
A barátnőmet szeretném majd megkérni,hogy roppantson nekem szét dolgokat a fogaival.Mit lehetne belerakni a szájába?Egy ceruzát vagy egy tollat még biztonságosan szét tudna harapni?Vagy egy legót szét tudna rágni?Nem akarom,hogy letörjön a foga.Van ötletetek,hogy mit tudnék vele szétharaptatni?

2018. jún. 17. 16:56
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
84%
Fhú te
2018. jún. 17. 16:58
 2/17 A kérdező kommentje:
Nagyon felizgatna ha láthatnám hogy szétharap/szétrág valamit.Pl egy ceruzán jól tudná szerintem demonstrálni az állkapcsa erejét
2018. jún. 17. 17:01
 3/17 anonim ***** válasza:
88%
Farkadat miért nem ajánlod fel neki erre a célra?
2018. jún. 17. 17:16
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Muszáj irodai eszközöket rágni? Egy telefont nem adsz a szájába? Egy alma nem jó pl? Ott még a leve is folyik
2018. jún. 17. 17:19
 5/17 anonim ***** válasza:
95%
egész dinnyét esetleg? vagy egy felfújt lufit, tele vízzel?
2018. jún. 17. 17:20
 6/17 anonim ***** válasza:
96%

Tedd bele a pötsödet!!!

Egyébként nem jó játszani ilyennel

Ketté törik a foga le törik a zománcozott vagy ki törik az egész foga

Egy lánynak a haja után a Fogai a legféltettebb ékszere

Nincs is szebb amikor egy lánynak ápolt egészséges haja van illetve gyönyörű mosolya van és efészséges fogsora és nem kell 30 éves korára protko

24 N

2018. jún. 17. 17:27
 7/17 anonim ***** válasza:
55%
szerintem az ujjaiddal elbírna.
2018. jún. 17. 17:43
 8/17 anonim ***** válasza:
91%

mámiákusat szétrágom a ceruzák, tollak végét, de nem gondoltam, ez bárkit izgathat XD a legtöbb ember szerint undi.

am valami olyat, amiből nem nyel le könnyen szúrós lepattanó darabkát, ha szétharapja.

legót inkàbb ne rágjon szét, a foga bánná.

2018. jún. 17. 17:45
 9/17 A kérdező kommentje:

Azért nem vagyok annyira hülye,hogy a farkamat vagy az ujjamat leharaptassam vele.

Igen,nagyon szép egy szép,egészségets fogsor.Azért is kérdeztem meg mert nem akarom hogy letörjön a foga.

Láttam több videót is,ahol egy csaj szétrágott egy legót.

Egy ásványvizes üveg kupakja megfelelne erre a célra?

2018. jún. 17. 18:25
 10/17 anonim ***** válasza:
100%

A ropi nem jó?

Inkább csak élelmiszerekkel érdemes kísérletezni.

2018. jún. 17. 18:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!